Sådan får du Real Player til at arbejde med Google Chrome

RealPlayer er et computerprogram, der afspiller forskellige formater af computermedier, herunder både lyd og video. Udgivet af RealNetworks har RealPlayer både en enkeltstående version og et web-plug-in til de mest populære webbrowsere. Chrome, Googles webbrowser, leveres med RealPlayer-plugin'en forudinstalleret. Hvis det ikke fungerer for dig, skal plug-in på en eller anden måde være deaktiveret. Ingen bekymringer. Genaktivering af RealPlayer kræver ingen avanceret teknisk viden eller ekspertise, og du behøver sandsynligvis ikke engang at installere noget.

Trin 1

Tænd din computer, og åbn Google Chrome, når computeren er fuldt indlæst. Skriv "about: plugins" i adresselinjen, og tryk på "Enter".

Trin 2

Naviger gennem listen og se efter "RealPlayer (tm) LiveConnect-aktiveret plug-in", som skal være grå, da den er deaktiveret. Klik på knappen "Aktivér" for at aktivere plug-in.

Naviger til en webside, der tilbyder en RealPlayer-test, såsom University of Delawares testside (se Ressourcer). Kør testen for at sikre, at RealPlayer nu fungerer.