Sådan oprettes et afsnit i Excel

Microsoft Excel er effektiv som en kraftfuld og robust nummer-cruncher for de fleste brugere, men tavlerne og cellerne i regnearket kan også nemt understøtte andre tegn. Du kan skrive tekstdata i Excel, oprette en sætning eller et standardafsnit med flere sætningslinjer. Når du går til at skrive eller indsætte ord i en celle, viser regnearkprogrammet muligvis ikke normale sætninger og afsnit, der forekommer automatisk i andre dokumentbaserede programmer. Ikke desto mindre kan du skubbe Excel ud over dets tilknytning til tal ved at få cellerne til at fungere som en tekstbehandler til dine afsnit i regnearket.

Åbn Excel til regnearket, der bruger afsnit.

Klik på en enkelt celle, der gemmer afsnittet. Højreklik, og vælg derefter "Formatér celler" i menuen og åbn en dialogboks. Vælg fanen "Justering" i dialogboksen. Marker afkrydsningsfeltet "Wrap Text". Klik på "OK". Bemærk cellens adresse, f.eks. "A1" for den første celle i øverste venstre hjørne.

Flyt markøren til toppen af ​​den kolonne, der adresserer den valgte celle med bogstaver (A, B, C ...). Klik på kolonnebrevet, som midlertidigt fremhæver alle celler i kolonnen. Højreklik på kolonnebrevet. Vælg "Kolonnebredde" i menuen, og åbn en anden dialogboks. Indtast et tal, der er større end den eksisterende værdi, f.eks. "50", for at øge kolonnens bredde. Klik på "OK". Gentag dette trin, indtil du når den foretrukne afsnitbredde.

Dobbeltklik på cellen. Dette markerer cellen og aktiverer muligheden for at redigere inde i cellen. Begynd at skrive dit afsnit. Tryk på "Enter", når du har indtastet alle data; Excel viser teksten som et afsnit.

Tips

Brug funktion og funktioner på fanerne "Nummer", "Skrifttype" og "Justering" i dialogboksen Formatér celler for yderligere at påvirke afsnittets overordnede udseende.