Opret Arbejde Prototyper af iPhone & IOS Apps nemt

Prototyper er en ny Mac-app, der lader nogen hurtigt oprette funktionelle iOS-applikationsprototyper og dele dem med andre mennesker, ingen kodning er påkrævet.

Prototyperne kan oprettes fra enhver Photoshop-, Illustrator-, Fireworks-, PSD-, JPG- eller en hvilken som helst billedfil, skal du bare trække nogle billeder i appen, definere hotspots (touch-placeringer), indstille nogle overgange og hurtigt forhåndsvise eller offentliggøre en prototype. Disse berøringsfølsomme prototyper vil køre direkte fra Safari på en iPhone, iPod touch eller iPad, hvilket gør det meget nemt at teste en funktionel iOS-grænseflade.

Du kan købe prototyper fra Mac App Store til $ 39, 99 (App Store link)

Hvor godt fungerer disse offentliggjorte prototyper? Udviklerne leverer en prototypeprøveprototype, der er blevet eksporteret fra appen, her er hvordan du kan prøve det selv:

  • Gå til http://ptyp.es fra en iOS-enhed
  • Følg instruktionerne på skærmen for at bogmærke prototypen til din iOS-hjemmeskærm
  • Indtast PIN: 1467 5639

Du vil nu være i en fungerende app mockup af en fiktiv 'Garden Snap' iPhone applikation, berøre elementer og du får en ny skærm demonstrerende funktioner, som du ville forvente. Nogle ting ser ikke ud til at fungere, som at rulle gennem lister, men husk, at dette er en UI / UX-mockup, der ses i Safari, ikke et fuldt udbygget arbejdende iOS-program.

Kombiner prototyper med nogle af PSD-filerne til iPad og iPhone GUI elementer, og du bør være i stand til hurtigt at udarbejde nogle af de app ideer du har, hvilket endda kan hjælpe dig med at reducere de samlede omkostninger ved app udvikling. Ikke en dårlig aftale, ikke?