Instruktioner til 1739 telefonsvarer

AT & T-telefonselskabet opretter linjen med 1739 telefonsvarer. Denne digitale telefonsvarer registrerer op til 40 minutters beskeder. Telefonsvareren fra 1739 gemmer også automatisk dine beskeder, indtil du sletter dem. Det inkluderer funktioner som engelske og spanske stemmemeddelelser, tids- og dagstempel, notater (stemmebeskrivelser), hukommelse, lydstyrkekontrol og LED-lys. (LED'en lyser, når du trykker på en knap på telefonsvareren.) Selvom den har mange funktioner, vil du opdage, at denne telefonsvarer er relativt enkel at konfigurere og bruge.

Trin 1

Tilslut telefonlinjen til din telefon. Fastgør den anden ende bag på telefonsvareren. Forkortelsen for telefonlinjeindgangsstikket er "Tel Set."

Trin 2

Sæt telefonsvareren i en stikkontakt. Brug trækaflastningstappen for at forhindre folk i at snuble over ledningen.

Trin 3

Tryk på “On-Off” -knappen for at tænde telefonsvareren. Vent til indikatorlampen vises. Dette fortæller dig, at telefonsvareren er tændt.

Trin 4

Tryk på knappen "Opsætning", og hold den nede. Vent på, at telefonsvareren siger: "Stemme er ..." Tryk på knappen "Opsætning" igen for at følge vejledningen til indstilling af dato, klokkeslæt og din stemmehilsen. Tryk på "Memo-Gentag" eller "Annc-Skip" for at foretage ændringer. Tryk på "Play-Stop" for at gemme og afslutte systemet.

Trin 5

Tryk på knappen "Afspil-stop" for at afspille en besked. Tryk på og hold "Slet" nede for at slette beskeden. Sørg for at trykke på “Slet” -knappen, mens meddelelsen afspilles.

Vælg knappen "Memo-Gentag" for at gentage en besked. Hvis du er ved den sidste besked og tilfældigvis trykker på denne knap, afspiller den alle dine beskeder.