Sådan genbruges inkjetprintere

Mens genbrug af blækpatroner er almindeligt --- og kan endda hente penge eller rabatter på nye patroner --- genbrug af uønskede printere selv er mindre almindeligt. Printere indeholder stadig genanvendeligt plastik og andre dele, så genbrug af dem er miljømæssigt ansvarlig opførsel. Du har en række muligheder at overveje til printergenbrug, som webstedet Miljø, sundhed og sikkerhed online bemærker. Vælg den indstilling, der fungerer bedst for dig. De fleste er gratis, selvom nogle har et mindre gebyr.

Trin 1

Ring til din bys genbrugscenter, og find ud af, om den genbruger printere, og hvad du skal gøre. Efterlad derefter din gamle printer ved kantsten til opsamling af kantsten, eller tag den med til genbrugscentret, som du bliver instrueret. Dette er den nemmeste mulighed, men ikke alle samfund tilbyder elektronikgenbrug.

Trin 2

Bring inkjetprinteren til en butik, der sælger kontorudstyr, såsom Office Depot eller Best Buy. Best Buy giver kunder mulighed for at genbruge elektronik, inklusive printere, gratis. Office Depot opkræver et gebyr på $ 5 til $ 15 afhængigt af størrelsen på din maskine.

Trin 3

Søg efter yderligere genbrugsmuligheder på EcoSquid ved at indtaste dit postnummer. Dette inkluderer lokale butikker, der tilbyder elektronikgenbrug, detailhandel

Slip arbejdende printere (sammen med printerkabler og manual, hvis det er muligt) i lokale genbrugsforretninger, der sælger udstyr, såsom Frelsesarmeen eller Goodwill. Hvis din inkjetprinter stadig fungerer, kan en anden muligvis bruge den. Du kan også spørge lokale skoler, biblioteker og ældrecentre, om de kunne bruge printeren og donere direkte til en trængende gruppe.