Brug Power Search i iTunes 11 med et URL-trick

Strømssøgning efter iTunes er en funktion, der gør det muligt at bruge mange yderligere søgeparametre, når du leder efter alle medietyper, der tilbydes på iTunes, herunder musik, apps, film, tv-shows, bøger, podcasts og iTunes University. Men hvad der engang blev bygget direkte i iTunes, er blevet fjernet af Apple af en eller anden grund fra de nyeste versioner af iTunes 11, og i modsætning til andre ting forsvundet, er der ingen kendt måde at returnere den forbedrede søgefunktion til som en indbygget funktionalitet.

Men ikke alt er tabt, fordi det viser sig, at Power Search kan tilgås og bruges i iTunes 11 ved at bruge nogle fancy URL magi, som du kan åbne fra enhver webbrowser. Ja, du bruger en webbrowser til at få adgang til en funktion i iTunes ... der kan lyde underligt, men der er ikke meget til dette, selv om du skal klikke gennem Safari, Chrome eller Firefox for at få Power Search til at fungere.

Power Search URL til iTunes 11

Det første link er den generelle "alle" mediekategori søgning, som vil se igennem hver eneste ting, der tilbydes fra iTunes, hvad enten apps, film eller musik. Det er normalt at have to muligheder, 'titel' og 'kunstner', men kan indsnævres ned i kategorier ved at trække ned i "Power Search" menuen i iTunes:

  • Åbn bred "All" Power Search i iTunes - (brug denne, hvis den første fejler)

Hvis du hellere vil springe direkte til sektionssøgninger, skal du bruge følgende webadresser i stedet:

Specifikke iTunes Power Search-webadresser

Klik på et emne-link for at starte iTunes Power Search for den pågældende kategori:

  • musik
  • Podcasts
  • TV-shows
  • Film
  • Apps

Dette er utvivlsomt rart for alle mediekategorier, men Power Search er særlig nyttig musik, som giver dig mulighed for at søge efter kunstner, komponist, sang, album og genre.

For film-buffere kan Power Search måske være den mest nyttige, fordi du kan søge i iTunes-film af skuespiller, direktør / producent, år, lukket billedtekst, om det er tilgængeligt til leje, blandt andet søgeparametre som genre, der stadig er inkluderet i den generelle iTunes-søgefunktioner.

Hvorfor Power Search manglede som standard i iTunes 11 er lidt af et mysterium, men i betragtning af det er popularitet, vil vi muligvis se en opstandelse i fremtidige versioner af iTunes. I mellemtiden skal du bruge disse webadresser, de skal fungere for Mac OS X og Windows.

Disse strings for Power Search-URL'erne blev først optaget på Apple Discussion Forums og genopslået for nylig, da de blev udgivet på Kirkville, som fandt ud af at du kan bruge præmiet "itms: //" til at omgå den interstitiale iTunes-side, hvilket fantastisk fund!