Sådan bruges billede i Picture Video Player på Mac

Billede i billedtilstand er en af ​​de mere nyttige funktioner, der er tilgængelige i den nyeste version af MacOS. Det giver i det væsentlige mulighed for at åbne en lille svingende videospiller, der ikke er påtrængende, da den flyder over skærmen. Det er godt, om du ser et spil, en tutorial, et tv-show eller en film, mens du arbejder (eller bare foregiver at arbejde).


Brug af Picture i billedtilstand kræver MacOS Sierra 10.12 eller nyere, og funktionen fungerer med enhver webbaseret videoafspilning i Safari, og nogle tredjepartsapps vedtager også support. Hvis du ikke har en moderne version af Mac OS, skal du ikke bekymre dig. Vi peger på en alternativ løsning til brug af Picture in Picture, så du er ikke helt tilbage i støvet med denne flotte funktion.

Sådan bruges billede i Picture Video på Mac

  1. Åbn Safari og besøg enhver video, du vil placere i PIP-tilstand
  2. Start med at afspille PIP videoen, og højreklik på (eller Control + Click) på afspilningsvideoen og vælg "Indtast billede i billede"
    • Brug af YouTube-billede i billedtilstand - for at bruge PiP på YouTube-videoer skal du højreklikke (eller styre + klik) to gange for at få adgang til menuen "Indtast billede i billede"

  3. Videoen springer straks ud i en Picture in Picture-afspiller, der kan flyttes rundt på skærmen og ændres efter behov

Pop-up-vinduet har videoafspilning / pausekontrol, og du kan også sende videoen tilbage til browserens oprindelige vindue.

Du finder videoindlejringen er ændret til en meddelelse med angivelse af "Denne video afspilles i Billede i billede", dette forbliver aktivt, indtil du lukker PiP-vinduet eller vinduet med originale videoafspillere.

Hvis du lukker Safari Safari-vinduet, lukker billedets billede-i-billede vindue også.

I dette walkthrough bruger vi den indlejrede video nedenfor, det er en spændende slow motion video af en hvep, der kryber rundt i et glas. Gå videre og start med at afspille videoen, og højreklik derefter på videoen to gange (da det er YouTube, skal du dobbeltklikke med højre klik) og vælge "Enter Picture in Picture" -tilstand for at prøve det med det samme.

Husk, at disse funktioner kræver en moderne version af Mac OS, alt andet end 10.12 vil have PiP indbygget. Har du ikke en moderne version af Mac OS, men vil bruge billed-i-billedtilstand? Sikker ting, tjek Helium app for at få en lignende PIP-funktion i andre versioner af Mac OS X, det fungerer på en lignende måde.

Endelig kan Picture in Picture Mode også bruges på iPad og er lige så nyttig der, hvis du har en iPad, skal du også tjekke det ud.