Sådan repareres en mobil LCD

Uanset om du har tabt eller spildt væske på din mobiltelefon, er LCD-skærmen let at beskadige. Det består af et flydende krystalmateriale, der presses mellem to glasplader. Reparation af din telefons LCD-skærm indebærer at udskifte skærmen fuldstændigt, en kompliceret procedure på grund af det kompakte interne design på de fleste mobiltelefoner. Det indebærer en fuldstændig demontering af telefonens ydre kabinet.

Trin 1

Hold telefonens tænd / sluk-knap nede i cirka tre til fem sekunder for at slukke for mobiltelefonen. Placer telefonen med forsiden nedad i din håndflade. Tryk ned på telefonens bagcover. Skub dækslet nedad for at løsne det fra telefonen. Fjern det afslørede batteri fra telefonen.

Trin 2

Brug den relevante skruetrækker til at fjerne alle skruer fra telefonens baghus. I de fleste tilfælde bruger mobiltelefoner Torx-skruer, men i nogle tilfælde skal du muligvis bruge en præcision stjerneskruetrækker.

Trin 3

Indsæt en tynd, flad skruetrækker eller guitarpind i sømmen langs den udvendige kant af telefonens kabinet. Lirk telefonens baghus fra resten af ​​telefonen. Dette skal afsløre din telefons hovedkort.

Trin 4

Fjern alle resterende skruer fra telefonens printkort. Løft printkortet lidt ud af telefonens kabinet, og frakobl forsigtigt alle båndkabler, der er fastgjort til printkortet. Fjern printkortet fra telefonen. Dette afslører bagsiden af ​​tastaturet og LCD-skærmen.

Trin 5

Fjern eventuelle skruer, der fastgør LCD-skærmen og tastaturet på plads. Løft LCD-skærmen ud af rummet, og frakobl de resterende båndkabler efter behov. Anbring den nye LCD-skærm med forsiden nedad i det tomme skærmrum.

Følg demonteringsproceduren i omvendt rækkefølge for at samle telefonen igen.