Sådan programmeres et to-linjers opkalds-id på en Nortel T7316

Nortel T7316-telefonen har mange kraftfulde funktioner, herunder en skærm med nummervisning. Dette display kan hurtigt opdateres for at imødekomme arbejdspladsens behov.

Trin 1

Start programmeringssessionen ved at trykke på knappen "Feature". Dette er det med Nortel-logoet, der er placeret til højre lige under de tre displayknapper. Indtast funktionskode ** 266344, og indtast derefter standardadgangskoden, "ADMIN" eller 23646.

Trin 2

Tryk på "Vis", når du ser "Terminaler og sæt" vises på LCD'et. Brug tastaturet til at indtaste telefonens interne nummer eller telefonsvarerudvidelsen. Hvis sættet allerede har et navn, vises det efter det interne nummer. Tryk på "Vis" igen, og tryk derefter på "Næste".

Tryk på "Skift", når LCD-displayet viser det aktuelle navn, og indtast derefter det navn, du vil have vist ved hjælp af tastaturet. Navnet kan bestå af op til syv tegn, inklusive mellemrum. Når du er færdig med at indtaste navnet, skal du trykke på "Slip" -knappen til venstre for "Feature" -knappen for at afslutte programmeringssessionen.