Få adgang til en iCloud-kontaktliste fra Mail Composer i Mac OS X

Vinduet Mail compose har længe haft en auto-complete funktion, som lader dig begynde at skrive et navn eller en e-mail-adresse for at se en liste over forslag til at udfylde kontaktpersonens email. Denne liste er baseret på, hvem du har email og også hvilke kontakter du har i din adressebog, men nu med de nyeste versioner af Mail-app i OS X, kan du få adgang til alle dine iCloud-kontakter direkte fra den nye meddelelseskomponist i en ny måde med et søgbart adressebogspanel. Nem at bruge og endnu nemmere at overse, her er hvordan man får adgang til det praktiske kontaktliste panel direkte fra et nyt vindue til e-mail-kompositioner, og hvordan man kommer til fuld tid adressebog direkte i Mail-appen.

Adgang til iCloud Contacts List Panel i Mail Composer

  1. Fra Mail app, vælg at sammensætte en ny e-mail som normalt
  2. Når musemarkøren fokuserer i boksen "Til" eller "Cc", skal du klikke på den blå plus (+) -knap for at kalde listen over kontakter
  3. Søg eller rul gennem kontaktlisten, klik på adressaten (e), du vil sende e-mail til, og klik derefter på e-mail-adressen for at tilføje den kontakt til postmeddelelsen

Enkel, ikke? Dette er glimrende af indlysende grunde, og det er også nyttigt, når du har kontakt til flere e-mailadresser at vælge imellem, styler du dine kontakter med Emoji for at differentiere dem, eller kan bare ikke huske et bestemt adressatnavn (uopsigt) eller stavning .

Brug dette ofte? Prøv at åbne et flydende adressebogspanelvindue

Hvis du planlægger at skrive et ton e-mails eller bare finde dig selv ved hjælp af hurtigadgangslisten i iCloud Contacts, kan du vælge at åbne et separat flytende kontaktpanel i Mail app. Dette panel kan nås med et enkelt tastetryk ved at trykke på Command + Option + A, eller ved at trække ned "Window" menuen og vælge "Address Panel" for at åbne det flydende søgbare vindue:

Begge disse kontaktlister synkroniseres via iCloud med andre Mac og iOS-enheder, der bruger det samme Apple ID, hvilket betyder, at hvis du tilføjer, redigerer, fusionerer eller sletter en kontakt på din iPhone, vil den være tilgængelig via dette postkontaktpanel og vice versa.