Sådan ansøger du om et Blockbuster Video Membership Card

Et Blockbuster-medlemskort giver kortholderen adgang til en bred vifte af video- og spiludlejning i en af ​​dets butikker. Ansøgning om et Blockbuster-kort er en nem proces, der kun tager et par minutter og giver mulighed for leje samme dag.

Find din nærmeste Blockbuster-placering. Besøg webstedet for en søgning efter postnummer. Kom forbi butikken, og tag et debet- eller kreditkort og foto-id.

Besøg Blockbuster-butikken. Læs det forskelligartede udvalg af dvd'er, videospil og brugte videoer, der kan købes. Foretag valg før eller efter indgivelse af en ansøgning om medlemskort.

Udfyld en Blockbuster-medlemskabsansøgning. Ansøgningen beder om den primære kortindehavers fulde navn, adresse og eventuelle sekundære medlemsnavne. Derudover kan et kreditkortnummer opbevares for varige, ubetalte forsinkelser. Afvis eller accepter tilbud på magasinabonnement efter ønske. Fotoidentifikation er påkrævet, og der oprettes et lamineret kort til dig inden for få minutter. Der foretages ingen kreditkontrol.

Overvej online Blockbuster-filmudlejningstjenesten. I lighed med det velkendte Netflix-program kan Blockbuster-medlemskaber tillade, at film sendes via post til et lavt månedligt gebyr. Film i ærmerne kan afleveres på det nærmeste Blockbuster-sted og udveksles i butikken til enhver valgt film uden ekstra omkostninger.

Lej en film. Med tusindvis af nuværende udgivelser, klassiske favoritter og videospilindstillinger har Blockbuster opfundet sætningen "Make it a Blockbuster night." Sørg for at returnere lejen før den anmodede forfaldsdato, eller pas på eventuelle forsinkede gebyrer. Hver gang der lejes en hjemmeunderholdningsvideo, skal du præsentere dit Blockbuster-kort og et foto-ID.

Tips

Hvis du lejer mere end tre film om måneden, er det en omkostningseffektiv metode til underholdning at deltage i Blockbuster Online Membership-programmet. Glemmer dit kort? Selvom nogle Blockbusters er franchiser, kan de fleste butikker slå din konto op efter dit telefonnummer.