Få OS X El Capitan Standard Baggrund

OS X El Capitan vil blive færdiggjort og tilgængelig til offentligt brug i efteråret, men du behøver ikke at vente til da eller bruge udvikler beta udgivelsen, hvis du bare vil have dine hænder på den smukke tapet af navnebror granitmonolit (og ja det er her navnet El Capitan kommer fra, det er et meget stort fremtrædende bjerg i Yosemite National Park).

Klik på nedenstående billede for at starte den fulde version i et nyt browservindue, billedet er hostet på Apple CDN-serveren og er ret stort i en widescreen 3142 x 1496 opløsning. Klik gennem miniaturebilledet og gem det til skrivebordet:

Apple er også vært for en lidt mindre bred version, selvom den lodrette opløsning er den samme, der kan downloades herfra med en 2136 × 1496 opløsning for de interesserede. Begge ser godt ud på skrivebordet på en Mac eller pc, og fungerer også godt på iOS-enheder.

Vi sender kort det fulde opløsningsbillede fra udvikleren beta, som er omkring 5000 × 3000 pixel, men ellers er det det samme billede, som Apple værter på deres hjemmeside fra El Capitan preview-siden.

Og hvis du vil have den smukke farverige iOS 9 standard bølge tapet, her er det også. Hvis disse billeder ikke er dine ting, har vi mange andre fantastiske tapeter til at tjekke ud også.