Sådan markerer du adresser uden for domæner i Mail til iPhone og iPad

Har du nogensinde sendt en mail til eller fra en adresse på det forkerte domæne? Måske har du ved et uheld sendt en personlig email fra din arbejdskonto? Mail-appen på iPhone og iPad indeholder en funktion, som kan hjælpe dig med at undgå denne situation ved at markere en adresse uden for et bestemt domæne, når du komponerer eller svarer på en e-mail-meddelelse i iOS Mail. Den store ting ved at markere adresser med domæne specificitet gælder for begge adresser, der sendes til og din sender fra e-mail-adresse også, så det kan medvirke til at forhindre dig i at maile den forkerte person eller fra et uheld sende en email fra den forkerte Fra adresse i iOS også.

Dette er en slags pro iOS e-mail-trick, og det er tydeligvis nyttigt for forretnings- og arbejdsrelaterede iOS-enheder eller til brugere, der har tilføjet flere e-mail-konti på deres iPhone eller iPad med en blanding af både personlige og arbejds-e-mail-konti på den samme enhed. Denne funktion er virkelig let at opsætte, lad os se, hvordan det virker.

Hurtig forklaring på, hvordan denne Mark Addresses e-mail-funktion virker i iOS

Vent, lad os tage et skridt tilbage; Hvad gør "Mark Addresses" i iOS mail igen? Hvis du er forvirret af, hvordan markadressefunktionen i iOS Mail fungerer, lad os tage et simpelt eksempel;

Lad os sige, at du har til hensigt at sende en e-mail til "[email protected]", men du indtaster ved et uheld et alternativt domæne som "[email protected]" - hvis "osxdaily.com" er dit markerede domæne, så "mailinator.com" Eksempel vil blive markeret / markeret, fordi det ikke er i den markerede adresseliste. iOS markerer ethvert domæne eller en emailadresse uden for den angivne liste i rødt, hvilket gør det meget indlysende, når du sender e-mails uden for den specifikke domænenavnelsesliste.

Det lyder godt for enhver, der jonglerer mange forretnings-, personlige og flere e-mail-konti, og hvem vil undgå at sende noget til eller fra den forkerte e-mail-adresse, ikke? Lad os få denne opsætning på din iPhone eller iPad.

Sådan markeres e-mailadresser uden for bestemte domæner i Mail til iOS

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå derefter til "Mail" -indstillingerne
  2. Rul ned til afsnittet Komponering og tryk på "Marker adresser"
  3. Indtast det domæne (r), du vil udelukke, fra at blive markeret (for eksempel hvis du vil markere alle e-mails, der ikke er til / fra osxdaily.com, skal du indtaste "osxdaily.com" som domæne) *
  4. Afslut fra Indstillinger når det er færdigt. En ny e-mail, der sendes til, besvares eller sendes fra et domæne uden for denne liste, markeres nu i lyserødt for at gøre det klart, det er ikke på domænen liste

Nu, når du sender en ny e-mail, vil det være meget indlysende, hvis et domæne, der er valgt, som ikke er godkendt i ovennævnte markadresseliste, da disse adresser vil blive fremhævet som rød tekst:

For at være klar kan du stadig sende e-mails til domæner, der ikke er i udelukkelseslisten, men det bliver bare mere tydeligt, når du gør det. Dette vil kun markere en e-mail-adresse, det forhindrer ikke at sende meddelelser, der ikke overholder domænes udelukkelseslisten.

Dette kan medvirke til at undgå grimme situationer, som når du ved et uheld sender email til et familiemedlem fra din arbejds-e-mail-adresse, ved et uheld at svare på en kunde fra en personlig e-mail-konto eller ved et uheld sende en konkurrerende arbejdsgiver en e-mail fra din nuværende organisationsadresse og de mange andre lignende situationer.

Dette trick kan også være praktisk, hvis du har en opsætning af e-mail-konti, der kun tillader, at e-mails sendes til og fra bestemte domæner, hvilket er temmelig almindeligt i sikret intern e-mail-kommunikation, der sigter mod at forhindre kommunikation fra eksterne domæner.

* Du kan opsætte et eller flere domæner for at udelukke i den markerede adresseliste. Du skal blot adskille dem med kommaer som: "osxdaily.com, icloud.com, outlook.com"

Hvis en iPhone eller iPad primært er et arbejde eller en personlig enhed, hvis du har flere e-mail-konti konfigureret på den, er det en god idé at angive den primære standard e-mail-adresse på iPhone eller iPad, så nye e-mails som standard til den primære brug af den pågældende enhed. Hvis det er en personlig enhed, er det fornuftigt at standardisere til en personlig e-mail, hvis det er en arbejdsenhed, at standardisering til en arbejdsemail giver mening. Husk, at du kan ændre fra-adressen under e-mail-sammensætningen i iOS meget nemt til enhver tid.