Kør iOS Simulator uden at starte Xcode ved at bruge et alias

Apple for nylig forenklet den måde, Xcode er installeret, bundle alt sammen i en enkelt / Applikations / Xcode.app/-mappe og fjerne den / Developer-mappen, der plejede at eksistere. Der er nogle fordele ved denne tilgang, men en af ​​irritationer er, at du nu skal starte iPhone eller iPad simulatoren ved at åbne Xcode først. Nå, det er ikke helt sandt, du kan faktisk stadig lancere iOS Simulator uden at åbne Xcode først ved at oprette et alias.

Bemærk, at moderne versioner af Xcode og OS X kalder iOS Simulator simpelthen "Simulator", hvor du går afhænger af hvilken version af OS X Mac'en kører.

Opret et hurtigt start alias til iOS Simulator

Dette gælder for alle versioner af OS X og Xcode, selvom du vil variere stien afhængigt af systemversionen:

  1. Fra Finder, klik på Command + Shift + G og indsæt i den følgende vej, afhængigt af din version af OS X:
    • Moderne versioner af OS X inklusive Xcode 7 og El Capitan:
    • /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Applications/Simulator.app

    • Ældre versioner af OS X med Snow Leopard:
    • /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneSimulator.platform/Developer/Applications/

  2. Vælg "iOS Simulator.app" eller "Simulator.app", og træk det enten i Dock, Launchpad eller hit Kommando + L for at oprette et alias

Alternativt kan du gribe et præfabrikeret alias i en zip-bundle, der automatisk åbner iOS Simulator. Kast det på skrivebordet eller i Dock for nem adgang.

Dette gælder for Xcode 4.3 og nyere, herunder Xcode 5, Xcode 6, og inklusive Xcode 7, selvom tidligere versioner gemte iPhone / IOS simulatoren andetsteds, så du vil være sikker på at justere stien afhængigt af hvilken version du kører.

Great tip ide fra @aral på Twitter, deltage 25.000 andre fans og følg @osxdaily der også.