To nye iPhone-modeller, der har skærme større end 4,5 "og 5"

Apple planlægger at lancere to nye iPhone-modeller i år, begge med væsentligt større skærmstørrelser end det, der i øjeblikket tilbydes af virksomheden. Nyhederne kommer fra den konsekvent pålidelige og veludviklede Wall Street Journal.

En af de nye iPhone-modeller siges at have "en skærm større end 4, 5 inches målt diagonalt", mens en sekundær iPhone vil tilbyde en endnu større "visning større end 5 inches", ifølge WSJ-rapporten. De nøjagtige skærmstørrelser på de nye enheder er ukendte, selvom Wall Street Journal noterer sig en tidligere Bloomberg-artikel, som foreslog viser på 4, 7 "og 5, 5" var i værkerne fra Apple. I øjeblikket har iPhone 5S og iPhone 5C en 4 "skærm, mens iPhone 4S og tidligere modeller havde en 3, 5" skærm. Uanset om de nye telefoner vil blive mærket som iPhone 6 eller en eller anden variation deraf, forbliver de ukendte.

Begge nye iPhones vil også have metal kabinetter og kabinetter, hoppe over plastik kabinet, der blev leveret med iPhone 5C model, ifølge Wall Street Journal. Deres rapport ser ud til at tyde på, at Apple ved at skure plastikhuset også skraber den farverige 5C fra sin lineup. På trods af det er der ingen tegn på, at Apple vil stoppe med at tilbyde iPhones i forskellige farver.

Ingen udgivelsesdato er angivet, men de nye iPhones forventes at blive sendt i "anden halvdel" af året. Interessant nok er den mindre screenede enhed tilsyneladende længere fremme under udvikling og er allerede forberedt til produktion i større målestok, mens den større viste version tilsyneladende stadig er i de tidlige udviklingsstadier. Det kunne indikere separate lanceringsdatoer for begge nye telefoner, selvom det er virkelig for tidligt at spekulere om lanceringsplaner. Apple har haft en historie om at frigive iPhones om sommeren. Den oprindelige iPhone blev lanceret i juni, og sidste år blev iPhone 5S og iPhone 5C lanceret den 10. september.