Åbn en URL i standardbrowseren fra kommandolinjen

Ved hjælp af kommandolinjens åbne værktøj kan du straks starte en webadresse fra Terminal til standardwebbrowseren i Mac OS X. Med andre ord lancerer du det angivne websted i en GUI-browser fra kommandolinjen.

Syntaxen for at åbne en webadresse i standardwebbrowseren som denne er bemærkelsesværdigt let at bruge og huske:


open http://osxdaily.com

Du kan prøve dette med enhver webadresse, endda komplekse URL-strenge, selv om lange forespørgselsstreng er bedst, når de placeres i citater.

Du kan også bruge https og endda angive portnumre:

open http://yahoo.com:80

Sørg for at inkludere http: // eller https: // eller i stedet for at finde en lokal fil, mens du også tilbyder et forslag om, at du har lavet en fejl: "Måske mener du" http://yahoo.com "?"

Husk at du kan ændre Macs standardwebbrowser til enhver tid ved at bruge Safari-indstillinger - ja, du bruger Safari til at ændre OS X-browseren, selvom du ikke har nogen mening om at bruge Safari og vil indstille noget som Chrome eller Firefox som standard . Det kan være anderledes ned ad vejen, men for nu er det sådan, det er gjort i alle versioner af OS X.

Det åbne værktøj kommer fra Mac OS Xs forfædre NextStep-rødder og giver mulighed for at starte filer og GUI-apps fra kommandolinjen. Vi har brugt det åbne trick ved flere lejligheder med en række tips, hvad enten du bare åbner en GUI-app, lancerer flere forekomster af en enkelt app, og endda åbner den nuværende arbejdsmappe i Finder fra kommandolinjen. Det er et kraftfuldt værktøj, der har mange muligheder for brug.