Sådan oprettes favoritter på Comcast

Elementer, du har brug for

  • Comcast digitalt kabel

  • Comcast fjernbetjening

At have en knap, der går gennem alle dine yndlingskanaler, er en god ting. Et klik og du er der. Nu er der ingen grund til at begynde at slå en masse tal bare for at finde den ene kanal, du altid ser. Comcast har gjort at have dine yndlingskanaler til en leg.

Comcast-favoritter er kun tilgængelig med et digitalt kabel. Hvis du ikke har dette, kan du ikke oprette dine favoritter. Comcast-fjernbetjeningen er også nødvendig. Når du har denne fjernbetjening, kan du klikke på dine favoritter med en knap.

Klik på knappen "Foretrukne" på din Comcast digitale fjernbetjening. Når du har klikket på dette, vil det bede dig om at oprette dine foretrukne kanaler. Hvis du allerede har indstillet foretrukne kanaler, spørger det dig ikke; det giver dig bare mulighed for at oprette flere favoritkanaler.

Omdøb eller klik på listen over foretrukne kanaler. Alle i familien kan have deres egne favoritter, du kan tilføje en ny liste og omdøbe den til det, som et bestemt familiemedlem ønsker, det skal være. Hvis du vil tilføje en ny liste, skal du vælge hjertet nederst, og det tilføjer automatisk en anden liste, som du kan omdøbe.

Beslut hvilke muligheder du vil bruge i favoritter, du kan tilføje forskellige favoritkanaler. Du kan ændre navnet på den bestemte favoritliste. Slet en bestemt kanal eller endda en liste fra din favoritmenu. Der er endda en mulighed for at låse op for en favoritliste, hvis den er låst, fordi et familiemedlem sætter en lås på den.

En anden måde at få adgang til dine favoritter er ved at klikke på "menu" på din Comcast-fjernbetjening. Tryk derefter på menuen på skærmen. Den næste du vil indtaste er "opsætning" og derefter "opsætning af favoritlisten." Denne metode fungerer, hvis du har den ældre Comcast-fjernbetjening, og der ikke er nogen favoritknap.

Tips

Når du hurtigt vil komme til dine yndlingskanaler, skal du bare trykke på din Fav-knap på din Comcast-fjernbetjening.