Vis altid fulde navn og e-mailadresse for modtagere i Mail til Mac OS X

Du har muligvis bemærket, at når du komponerer og svarer til e-mails i Mac Mail-appen, vises kun modtagerens navn i felterne "Til" og "CC". Dette er en funktion kaldet "Smart Adresser", som skjuler det fulde navn og e-mail-adresse fra visningen, hvilket kan bidrage til at reducere skærmklods, men for nogle brugere kan det medføre, at du sender en e-mail til den lange adresse, da e-mailadressen er ikke tydeligt vist i afsnittene Til, CC og BCC.

Heldigvis med en hurtig indstillingsjustering kan du få Mail altid at vise det komplette navn og e-mail-adresse til en modtager i Mail-appen til OS X, hvilket gør det nemt at få visuel bekræftelse på, at din email skal sendes til det rette sted.

Sådan viser du fuld e-mail-adresse og navn på modtagere i Mac Mail App

  1. Åbn Mail-appen, hvis du ikke allerede har gjort det, og gå til menuen "Mail" og vælg "Indstillinger"
  2. Vælg fanen "Visning"
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Brug smarte adresser" - under dette vil du se en note om "Sluk for altid at vise navne og adresser". Det er præcis det, vi søger at gøre
  4. Luk ud af præferencer og gå til en e-mail komposition eller svar vindue, indtast en e-mail-adresse eller kontakt som sædvanlig, og du vil se forskellen - det fulde navn og e-mail-adresse vil nu blive vist

Her er en hurtig før og efter indstillingen er aktiveret, med funktionen Brug Smart Adresser aktiveret, vises en e-mail-adresse kun som modtagerens navn og selve adressen er afkortet - ingen emailadresse vises overhovedet:

Når Smart Adresser er slukket, vil du se det fulde modtagernavn og den komplette modtagers e-mail-adresse, præcis som ønsket:

Dette er en nyttig indstilling til at gøre det muligt, især hvis du arbejder med personer, der har flere emailadresser, da det er ret nemt at utilsigtet sende en besked til den forkerte e-mail-adresse på grund af autofuldførelse. Dette er desto mere relevant med Mail-faner og sender meddelelser til forskellige personer med tilsvarende navne. Det er også uvurderligt, hvis mange af dine kontakter har samme navne eller bare lignende navne, da det kan forhindre en besked at gå til den helt forkerte placering.

Dette er et simpelt trick, der kan forbedre fejlmeddelelsen i Mac OS X Mail-appen, så prøv det. Hvis du ikke kan lide det, kan du altid slå Smart Adresses igen og skjule oplysningerne om e-mail-adressaten.

Vil du se nogle flere gode Mail app tricks? Vi har masser lige her.