Sådan bruges ReadyBoost med XP

ReadyBoost er en funktion i Windows Vista, men ved at ændre indstillinger i Windows XP kan en bruger oprette en lignende funktion, der har lignende funktionalitet. Med en USB-port og et USB-flashdrev kan du bruge ReadyBoost til at tilføje mere systemhukommelse til en computer. Mere RAM (tilfældig adgangshukommelse) betyder en hurtigere computer. Mens ReadyBoost-webstedet siger, at programmet kun fungerer med Vista, tilbyder mange onlineartikler en metode til oprettelse af en midlertidig ReadyBoost med Windows XP. Da ReadyBoost ikke understøtter XP, kan oprettelse af funktionen forårsage problemer med din computer, så det er en risiko med XP.

Trin 1

Sæt flashdrevet i USP-porten på computeren.

Trin 2

Klik på "Start" på skrivebordet, og højreklik derefter på "Denne computer."

Trin 3

Vent til rullemenuen vises, rul derefter ned og klik på "Egenskaber". Vinduet "Systemegenskaber" åbnes.

Trin 4

Klik på fanen "Avanceret".

Trin 5

Klik på knappen "Indstillinger" under overskriften "Ydeevne". Vinduet "Performance Options" åbnes.

Trin 6

Klik på knappen "Skift" i sektionen for virtuel hukommelse.

Trin 7

Klik på flashdrevet i drevsektionen, og klik derefter på sektionen for brugerdefineret størrelse. Forøg den maksimale størrelse for den virtuelle hukommelse så meget som du har brug for.

Klik på "OK" for at lukke vinduet. Klik derefter på knappen "OK" for de næste to vinduer, der åbnes. Du har nu indstillet den virtuelle hukommelsesstørrelse til flashdrevet.