Sådan ser du Netflix uden en hjemmeinternetforbindelse

Netflix byggede sit firma på løftet om bekvem og overkommelig DVD-husleje leveret via posten. For nylig har virksomheden markedsført mere kraftigt sin streamingvideotjeneste, som øjeblikkeligt sender udvalgte film og tv-shows direkte til en internetaktiveret enhed, såsom en computer, visse DVD-afspillere og moderne videospilsystemer. Dem uden internettjeneste derhjemme kan dog stadig nyde den traditionelle Netflix DVD-udlejningstjeneste. DVD'er skal vælges fra Netflix-webstedet, men dette kan gøres væk hjemmefra.

Besøg Netflix-webstedet og tilmeld dig som nyt medlem, eller log ind med en eksisterende konto, hvis medlemskab allerede er oprettet. Netflix-webstedet kan tilgås fra internetaktiverede computere på mange offentlige biblioteker, når internettjeneste ikke er tilgængelig i hjemmet. Webstedet kan også være tilgængeligt fra en computer på arbejdspladsen, hvis arbejdsgiveren ikke forbyder personlig internetbrug. Besøg ikke Netflix-webstedet, hvis det overtræder virksomhedens politik.

Vælg linket "Gennemse DVD'er" på Netflix-hovedsiden efter login.

Indtast en filmtitel, tv-udsendelsestitel, skuespillers navn, instruktørens navn eller genre i søgefeltet for at få vist resultater af tilgængelige DVD'er, der matcher søgekriterierne. Alternativt kan du bruge en af ​​de mange kategorier eller anbefalingskæder, der præsenteres af Netflix på siden "Gennemse DVD'er", hvis du ikke søger efter noget specifikt. Dette er en god måde at opdage film og tv-shows, der tidligere var ukendte.

Klik på knappen "Føj til DVD-kø" for at anmode om den ønskede DVD. Netflix sender de valgte DVD'er til adressen på kontoen. Antallet af dvd'er, der kan lejes ad gangen, afhænger af, hvilken Netflix lejeplan der blev valgt til kontoen.

Tips

Føj et udvalg af DVD'er til Netflix-køen. Valgene kan prioriteres efter tilføjelse. Netflix sender normalt de første tilgængelige DVD'er i køen. Alle Netflix-abonnementsplaner inkluderer streaming af indhold via Internettet. Dette kan bruges på en hvilken som helst internetaktiveret enhed, inklusive vennecomputere og nogle videospilsystemer. Der er en Netflix-app tilgængelig til Android og iPhone. DVD'er kan føjes til Netflix-køen ved hjælp af denne app. Derudover kan video streames til en smartphone ved hjælp af denne app, men vær forsigtig, hvis udbyderen af ​​mobiltelefoner sætter grænser for data.