Sådan køres en manual i Mario Kart Wii

Elementer, du har brug for

  • Wii Wheel tilbehør (valgfrit)

  • Gamecube-controller (valgfri)

  • Klassisk controller (valgfri)

"Mario Kart Wii" er en spændende og levende fortsættelse af "Mario Kart" -serien, der tilbyder mange af de traditioner og standarder, der er sat i de foregående spil. En af de mest forvirrende funktioner er dog muligheden for at køre manuelt eller automatisk - en ny tilføjelse til spillet. I modsætning til de fleste racerspil, hvor dette refererer til bilens skift, handler det om at drive og booste. Mastering Manual giver dig en enorm fordel ved ekstra boosts.

Kom godt i gang

Indsæt "Mario Kart Wii" -spilledisken i Wii-konsollen, start spillet fra menuen Hjem, og vælg eller opret din spillerprofil.

Begynd et nyt racerspil, enten single eller multiplayer, afhængigt af hvor mange andre spillere du har.

Vælg den controller eller controller, du planlægger at bruge. Tilslut Gamecube-controlleren, den klassiske controller eller Nunchuk, eller indsæt Wii-fjernbetjeningen i Wii-hjulet. Følg vejledningen på skærmen for at vælge din controller.

Vælg et tegn, og vælg "Manuel".

Vælg en bane eller en cup, og start løbet.

Racing med manuel

Start løbet med din manuelle bil. Vent til lyset bliver grønt. Hvis du trykker på Accelerate-knappen, A på alle controllere, lige efter at 2 blinker fra skærmen, kan du trække en "raketstart" ud, som starter dig med et boost fremad.

Kør mod den første store sving.

Tryk og hold på Hop-knappen, B på Wii-fjernbetjeningen eller R-udløseren på Gamecube eller Classic-controlleren, når du begynder at dreje. Bilen begynder at "glide" rundt om svingen. Dette kaldes undertiden "magt-glidende."

Drift indtil du ser blå gnister flyve ud fra dækkene. Der er to niveauer af gnister, du vil se: Gul først, blå anden.

Slip Hop-knappen. Din kart modtager en "Mini-boost", der starter dig lidt foran konkurrencen.

Gentag trin 2 til 5 på den næste store sving for hvert af dine løb.

Tips

Forskellene mellem manuel og automatisk er drift og boosting. Med automatisk drift, vil din bil automatisk glide rundt om hjørnet, men vil ikke booste; med Manual kan du drive, som du finder passende, og boosts er aktiveret.