Sådan genbruges en Epson-blækpatron

Tomme blækpatroner kastes normalt ud i affaldet, men kan genbruges i stedet. Epson giver dig mulighed for at sende gamle blækpatroner, der genbruges og bruges igen. Hvis du vælger at sende dine patroner til Epson, er der ingen refusion. Du kan dog også bruge tredjeparts genbrugsprogrammer til blækpatroner, der betaler dig for blækpatronerne.

Direkte gennem Epson

Trin 1

Tænd din Epson-printer, og fjern derefter de brugte blækpatroner. Pak patronerne i en lille kasse eller polstret mailer.

Trin 2

Medtag nok pakningsmateriale inde i kassen eller den polstrede mailer for at sikre, at Epson-blækpatronerne ikke beskadiges under forsendelse. Adresser pakken til: Epson America Inc. Attn: Recycling Center, 18300 Central Avenue, Carson, CA 90746.

Tag pakken til ethvert postleveringssted, såsom et almindeligt posthus eller en Fed Ex-butik. Send pakken for egen regning til Epson for at genbruge blækpatronerne.

Tredjeparts genbrugsprogram

Trin 1

Følg linket i sektionen Ressourcer til webstedet Print Country, eller få adgang til et andet tredjeparts genbrugsprograms websted. Se webstedets ofte stillede spørgsmål eller "Ofte stillede spørgsmål" for en liste over, hvilke blækpatroner der accepteres i bytte for penge.

Trin 2

Sørg for, at webstedet accepterer dine specifikke blækpatroner. Fjern blækpatronerne fra din Epson-printer, og pakk dem i en kasse eller boble-mailer med passende emballagemateriale for at forhindre beskadigelse.

Trin 3

Indtast dit navn, din fysiske adresse og din e-mail-adresse i webstedets indsendelsesformular. Klik på afkrydsningsfeltet, der svarer til de specifikke Epson-blækpatroner, du sender i.

Trin 4

Registrer det referencenummer, der er leveret af webstedet. Medtag referencenummeret med webstedets postadresse på pakken.

Send pakken til webstedets fysiske adresse, og vent derefter på din check.