Sådan genopfyldes en Brother printerblækpatron

Brother fremstiller et stort udvalg af printere, som du kan vælge imellem. En af de eneste tab ved en Brother-printer er prisen på blækket til den. Du kan bruge en formue på at købe blæk til din printer, men du behøver ikke. En af de nemmeste og billigste måder at reducere omkostningerne ved printerblæk er at genopfylde dine Brother-printerpatroner selv. Dette sparer dig en masse penge.

Opret dine Brother-printerblækkrav. Du skal være nøjagtig på, hvilken printermodel du har. De forskellige sorter af Brother-printere bruger forskellige blækpatroner og genopfyldningssæt. Af denne grund skal du bekræfte den krævede model og / eller den præcise blækpatron. Disse oplysninger skal være på forsiden, toppen, siden eller bagsiden af ​​din Brother-printer. Du kan også finde den i din manual eller på de faktiske blækpatroner. Husk Brother-printerens specifikke navn og blækpatronnummer.

Få dit Brother printerpåfyldningssæt. Få et genopfyldningssæt, der fungerer specifikt med din Brother-printermodel. Blækpatronerne til de forskellige printere er ofte forskellige; derfor kan Brother-printeropfyldningssæt også være. Sættene indeholder præcise værktøjer, der er vigtige for enhver type patron, og du skal have den til din nøjagtige Brother-printer.

Forstå refill retninger. Påfyldningssættet indeholder grundige anvisninger om, hvordan blækpatronen genopfyldes korrekt. Det er meget vigtigt, at du kender alle dele af instruktionerne først. Gennemgå områderne i instruktionerne en anden gang, som du ikke forstår første gang.

Organiser dit arbejdsområde. Hvis dette er første gang, du nogensinde har forsøgt at genopfylde blækpatroner, skal du forstå, at denne proces kan blive til en meget rodet opgave. Du skal placere flere lag avis på en plan overflade, være klædt i en gammel skjorte og bære nogle gummihandsker. Sæt sættets indhold på avisen, og hold en rulle papirhåndklæder lige ved hånden for at rense spild.

Genopfyld dine Brother-printerblækpatroner. Tag blækpatronerne ud. Hver model kan variere lidt, men den grundlæggende proces med at genopfylde patronerne vil bestå i at skabe et hul i patronen med et lille værktøj, der leveres, eller at udvide et tilgængeligt hul eller ved at tage et låg over et hul. Brug de medfølgende sprøjter til gradvis at genopfylde Brother-blækpatronen. Lad ikke blækket løbe over. Dæk hullet med et dæksel, eller læg tape på. Sæt patronen i printeren igen.

Elementer, du har brug for

  • Brother printer

  • Brother printermanual (valgfri)

  • Brother blækpatroner

  • Brother genopfyldningssæt

  • Avis

  • Papirhåndklæder

  • Gummihandsker

  • Gammel skjorte

  • tape