iOS 5 med Expose-lignende multitasking? Hvid iPhone 64GB Model?

Et par videoer (vist nedenfor) har overflyttet sig fra Vietnam, der viser, hvad der synes at være en prototype iPhone 4 ved hjælp af en fancy Expose-lignende multitasking-funktion i en ikke-udleveret bygning af iOS. Her er det værd at bemærke fra videoerne:

  • Expose-lignende multitasking-funktion ser stor ud
  • Det er en hvid iPhone 4 (disse er forfalden til udgivelse enhver dag nu)
  • Den hvide iPhone i videoen har 64 GB (!) Kapacitet
  • Telefonen er tydeligt mærket med XX'er over bygge-, kapacitets- og serienumre, hvilket tyder på, at det er en lækket prototype
  • IPhone'en i videoen kører en udleveret konstruktion af iOS 4 (Build 8A216) - ikke iOS 5

Forhåbentlig, hvad vi ser er et blik ind i fremtiden for iOS og iPhone. Funktionen Expose multitasking ligner en forbedring i forhold til den eksisterende multitaskingsfunktionalitet. Selv om videoen viser dette som en version af iOS 4, ved vi alle, at Expose ikke eksisterer i nuværende iOS-versioner, så vi kan måske se noget lignende i iOS 5. Hvad angår hardware, ville det være dejligt at have valg af en 64GB iPhone (måske vil det være den hvide iPhone 4s salgsargument?), især da rygter tyder på, at vi bliver nødt til at vente til Fall for at se iPhone 5.

Tjek videoerne nedenfor:

Videoerne og billederne er fra det vietnamesiske websted Tinhte (via AOL / Engadget). Hvad der giver en vis troværdighed til disse videoer er, at fyrene fra Tinhte.vn er den samme gruppe, der viste den hvide MacBook unibody model adskillige uger før den blev udgivet til offentligheden. Måske er vi på noget her? Det er også helt muligt, at iPhone bare kører et jailbreak hack til at implementere multitasking-funktionen, men selve hardware ser ud til at være en legitim prototype.

Som altid med Apple rygter, er der ingen garantier, så indtil du ser denne forsendelse får ikke dine forhåbninger op.