Hvordan bortskaffer jeg batterier til mobiltelefoner?

Mobiltelefonbatterier, som alle genopladelige batterier, indeholder kemikalier, der kan skade miljøet, hvis de begynder at revne og lække. Korrekt bortskaffelse af genopladelige batterier betyder genbrug af dem. Mange virksomheder deltager i programmer, hvor forbrugere kan aflevere deres gamle batterier for at blive genbrugt uden beregning. Det non-profit genopladelige batterigenbrugsfirma har hjulpet med at oprette et netværk med 30.000 genbrugsafleveringssteder for forbrugere.

Trin 1

Saml dine gamle mobiltelefonbatterier fra hele huset. Ethvert genopladeligt batteri kan genbruges, så tag fat i ekstra batterier fra andre enheder, du ikke bruger mere.

Trin 2

Gå til Call2recycle-webstedet (se Ressourcer). Programmet Call2recycle har eksisteret siden 1994 og har omdirigeret 50 millioner pund genopladelige batterier fra lokale lossepladser.

Trin 3

Indtast dit postnummer og tryk på "Gå" for at finde en liste over placeringer i nærheden af ​​dig, der accepterer gamle batterier til genbrug.

Gå til et sted, og lad de gamle batterier være hos en medarbejder. Virksomheden vil nu sørge for at sende disse batterier tilbage til genbrugsfirmaet.