Sådan downloades ny software til en første generation af iPod Touch

Hvis du har den første generation af iPod Touch, skal du opdatere enhedens eksisterende software til 3.1, før du kan downloade og bruge applikationer, der er tilgængelige i App Store. Mange af disse applikationer blev oprettet specielt til enheder, der har softwareopdateringen 3.1, som inkluderer iPhone og anden generation af iPod Touch. Ifølge det officielle Apple-websted er iOS 4-softwaren ikke kompatibel med den første generation af iPod Touch. 3.1-softwareopdateringen er dog tilgængelig i iTunes Store og koster $ 4,95 pr. Juli 2010.

Trin 1

Sæt USB-kablet i dock-stikket på iPod Touch, og sæt den modsatte ende af kablet i en ledig USB 2.0-port på din computer.

Trin 2

Åbn iTunes-programmet på din computer, og vent på, at programmet registrerer din iPod Touch. IPod Touch vises på iTunes 'kildeliste til venstre i programvinduet, når den registreres. Klik på iPod Touch i kildelisten, og klik på "Søg efter opdatering" i oversigtsafsnittet i iTunes.

Trin 3

Klik på knappen "Opdater" i pop op-feltet for at opdatere din iPod Touch. ITunes-programmet leder dig til iTunes Store, som beder om at opkræve din iTunes-konto til prisen for softwareopdateringen 3.1. Indtast din iTunes ID-adgangskode, og klik på "Køb".

Lad iPod Touch være tilsluttet til din computer, og vent på, at 3.1-softwareinstallationen er afsluttet. Klik på udløserknappen ved siden af ​​iPod Touch på kildelisten i iTunes, og fjern kablet fra iPod Touch og computerens USB-port.