Du kan downloade iOS 12 Public Beta 1 nu

Apple har udgivet den første offentlige beta-version af iOS 12 til brugere, der er interesserede i beta-test af den kommende systemsoftwareversion til iPhone og iPad.

iOS 12 beta indeholder en række nye funktioner, herunder gruppe FaceTime, Screen Time, som giver dig mulighed for at se, hvordan og styre, hvor lang tid en iOS-enhed bliver brugt, forbedret Notifikationhåndtering, hurtigere ydeevne sammen med mange andre mindre funktioner, ændringer og forbedringer. .


Enhver kan tilmelde enhver iOS 12 kompatibel iPhone eller iPad i det offentlige beta testprogram og vælge at downloade og installere softwaren, men det er ikke uden forbehold.

Beta system software er bedst egnet til mere avancerede iOS brugere, der er interesseret i at teste og udforske fremtidige operativsystem versioner. Generelt er betasystemsoftwaren mindre stabil, end hvad de fleste brugere er vant til, og der kan være problemer med appkompatibilitet, stabilitet og ydeevne, blandt andet potentielle hikke. Sikkerhedskopier altid dine enheder, før du installerer nogen beta-software.

Hvis du er interesseret i at køre den iOS 12 offentlige beta på din iPhone eller iPad, kan du gøre det ved at tilmelde dig det offentlige beta-testprogram via Apple:

  • Gå til Apple Public Beta-webstedet her for at tilmelde en enhed

Når du har tilmeldt den støtteberettigede enhed i det offentlige beta-testprogram og downloader den iOS 12 offentlige beta-profil, ændres Software Update-sektionen i Indstillinger til at omfatte den iOS 12 offentlige beta-download.

Sørg for at sikkerhedskopiere en hvilken som helst iOS-enhed, inden du installerer softwareopdateringer, men især med beta-systemsoftware. Bortset fra at potentielt forhindre permanent datatab, kan en data backup lavet fra iOS 11 tillade dig at nedgradere fra iOS 12 beta til iOS 11, hvis du beslutter dig for ikke at køre beta systemsoftwaren længere.

Den iOS 12 public beta 1 download synes at være den samme version af software som iOS 12 developer beta 2, der begge bærer build nummer 16A5308e, så hvis du allerede kører iOS 12 developer beta så er der ingen åbenbar grund til at downloade offentligheden beta.

Den endelige version af iOS 12 er planlagt til udgivelse i efteråret.

Separat har Apple også udgivet MacOS Mojave public beta for at downloade til Mac-brugere, der er interesseret i beta-testsystemsoftware.