OS X 10.8.5 Update Udgivet med fejlrettelser til Mac

Apple har udgivet OS X 10.8.5-systemopdatering for alle Mac-brugere, der kører OS X 10.8. Opdateringen fokuserer udelukkende på fejlrettelser, hvoraf mange vedrører forskellige netværksfejl og quirks, der har generet Mac-brugere siden udgivelsen af ​​Mountain Lion. Den mest bemærkelsesværdige opløsning ser ud til at løse den frustrerende fejl, der har negativt påvirket AFP-baserede Mac-til-Mac-filoverførselshastigheder, når der blev foretaget deling via Wi-Fi, og en lignende udseende, der påvirker ethernet-overførsler.Opdateringen anbefales at installere for alle brugere af OS X Mountain Lion. Den nemmeste måde at opdatere en Mac på er at gå til Apple-menuen og vælge "Software Update". Opdateringen vejer omkring 400 MB og downloades og installeres via Mac App Store. En genstart er nødvendig for at fuldføre opgraderingen.

Brugere rådes til at starte en sikkerhedskopiering af OS X med Time Machine, før de begynder. Det er usandsynligt, at noget vil gå galt, men sikkerhedskopiering før systemopdateringer er god protokol.

Udgivelsesnotaterne med en komplet liste over fejlrettelser inkluderet i OS X 10.8.5 Update er som følger:

OS X Mountain Lion v10.8.5 Update anbefales til alle brugere af OS X Mountain Lion. Det forbedrer din Macs stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed. Denne opdatering:

  • Løser et problem, der kan forhindre Mail i at vise meddelelser
  • Forbedrer AFP-filoverførsel ydeevne over 802.11ac Wi-Fi
  • Løser et problem, der kan forhindre, at en pauseskærm starter automatisk
  • Forbedrer Xsan-pålideligheden
  • Forbedrer pålideligheden ved overførsel af store filer via Ethernet
  • Forbedrer ydeevnen, når den godkendes til en Open Directory-server
  • Adresser et problem, der forhindrede et smartkort i at låse præferencesider i Systemindstillinger op
  • Indeholder forbedringer inkluderet i MacBook Air (Mid 2013) Software Update 1.0

Separat er den næste store softwareopgradering til Mac OS X Mavericks, der er udgivet som OS X 10.9, og vil sandsynligvis blive udgivet en gang i næste måned.