Sådan bruges OCR-software på en HP-scanner

OCR eller optisk tegngenkendelse er en softwareapplikation, der følger med visse HP-scannere. Traditionelt gemmes dokumenter scannet i en computer som PDF-filer og kan kun læses på en computer. OCR tillader en bruger at scanne dokumenter og gemme dem på en computer, men også at være i stand til at redigere dokumenterne. OCR-software giver også brugerne mulighed for at søge scannede dokumenter efter bestemte nøgleord og sætninger. HP inkluderer en software-cd til installation af OCR-programmet på din computer.

Trin 1

Sørg for, at du har installeret Readiris Pro OCR-softwaren på den computer, der er tilsluttet HP-scanneren. Hvis du ikke har installeret softwaren, skal du indsætte cd'en mærket "Readiris Pro", der fulgte med scanneren, på din computer. Følg instruktionerne på skærmen for at installere OCR-softwaren.

Trin 2

Find OCR-ikonet på din computers skrivebord. Hvis du ikke kan finde den på skrivebordet, skal du klikke på "Start" og derefter "Alle programmer" og finde mappen med navnet "Readiris Pro." Klik på OCR-ikonet for at starte softwaren.

Trin 3

Anbring det dokument, der skal scannes, enten i din scanners dokumentføder eller på scannerglaspladen. Vent på, at Readiris velkomstskærm kommer op på din computerskærm.

Trin 4

Klik på ikonet i velkomstskærmen i Readiris, der er mærket "Scanning", og klik derefter på "Scan" i rullemenuen. Scanneren scanner dokumentet og sender en kopi af scanningen til Readiris-skrivebordet.

Gem det scannede dokument, når du er færdig med at redigere det. Klik på ikonet "Genkend og gem" til venstre for dokumentet, og klik derefter på det program, som du vil gemme dit program til. Når du har gemt dit dokument i dette program, kan du åbne det scannede dokument og begynde at redigere det yderligere.