Sådan oprettes et websted for en lotteriklub

Et websted for lotteriklubber er en bekvem måde for klubmedlemmer at holde sig ajour med klubbegivenhederne. For at oprette et lotteri-klubwebsted skal du oprette en database, skrive software til at oprette forbindelse til databasen og designe websidesider for at vise klubdata hentet fra databasen.

Opbygning af en database

Trin 1

Opret en ny database til at gemme kluboplysninger såsom medlemmer, datoer for spilte lotterispil, typer af spilte lotterispil, købte billetter for hver dato og vindende numre for hver dato. Du kan bruge ethvert databaseprogram, men for et websted er det bedst at holde fast i en populær webstedsdatabase som MySQL eller Oracle. MySQL er gratis og har et stort online brugerstøttesamfund. For eksempel har MySQL.com oplysninger om at komme i gang med MySQL.

Trin 2

Føj tabeller til din database for de oplysninger, du vil gemme. Tabeller er de logiske strukturer i en database, der har poster. Typisk svarer tabeller til en enkelt type data eller information. For eksempel kan du have et medlemsbord, et spillet nummertabel og et vindende nummerbord.

Indtast dataposter til dine databasetabeller. For eksempel vil du måske starte med noget simpelt som medlemslisten. Indtast en oversigt over medlemstabellen i din database for hvert medlem af lotteriklubben. Indtast poster ved hjælp af en kommandolinjegrænseflade eller en grafisk grænseflade i henhold til instruktionerne til dit databasesystem.

Opretter forbindelse til databasen og afprøver

Trin 1

Skriv en softwarerutine for at forbinde dine websidesider til databasen. Softwarerutinen skal have adgang til din database og hente data til visning på dit websted. I overensstemmelse med MySQL-eksemplet tilbyder MySQL.com et fremragende overblik over processen til opbygning af databasestyret websidesoftware i PHP. Hvis du ikke er fortrolig med softwareudvikling, kan du måske ansætte nogen til at hjælpe.

Trin 2

Design websider til at vise dine lotteriklubdata. Opret en fil for hver side, og skriv sidekoden i HTML ved hjælp af en teksteditor som f.eks. Notesblok. Du skal bruge kode på hver side, der får din softwarerutine til at køre på din websideservercomputer og hente data fra din database.

Trin 3

Overfør filerne til din webstedshostingtjeneste. Brug et FTP-hjælpeprogram til at overføre databasen, softwaren og websidefiler i henhold til instruktionerne fra din udbyder af webhostingtjenester.

Test softwaren og websidesiderne. Få adgang til dit lotteriklubbs websted, som et medlem ville, og bekræft, at webstedet ser rigtigt ud, og at databaseoplysningerne hentes korrekt. Foretag de nødvendige ændringer for at løse problemer.