Sådan oprettes en båndpasboks

De, der er interesseret i at pumpe bassen op, kan overveje design af båndpas-subbox. I dette design monteres subwooferen inde i en dobbeltkammerboks. Kassen er adskilt af et forseglet kammer og et portet kammer. Det cirkulære porthul i en båndpasboks tvinger lyden ind i et smalt frekvensområde, hvilket skaber maksimal bas. Bandpass sub box-design fungerer godt med bas-tunge musikgenrer som hip-hop, hard rock og elektronisk. Ikke alle subwoofere er designet til konfiguration af båndpas. Se i brugervejledningen til højttaleren for at kontrollere, at en båndpaskonfiguration fungerer for din specifikke subwoofer.

Bestemmelse af dimensioner for subwooferboks

Trin 1

Se din specifikke brugerhåndbog til subwooferen for producentens anbefalede kabinetspecifikationer inklusive størrelse, kapslingsvolumen og krævet luftrum.

Trin 2

Mål højden på din subwoofer fra bunden af ​​magneten til kanten af ​​underfladen. Den nemmeste måde at måle højden nøjagtigt på er ved at placere subwooferen på en plan overflade med magnetenden, der rører jorden. Føj subwooferhøjden til to inches. Dette vil være dybden af ​​den lukkede del af din dobbeltkasse-båndpas-underboks.

Trin 3

Se brugervejledningens monteringsskabelon for den krævede volumen inden i det andet porterede kammer i kassen. Monteringsskabelonen rådgiver også om den anbefalede højde og bredde på kassen.

Trin 4

Skits dimensionerne på underboksen på et stykke papir ved hjælp af de korrekte dimensioner for højde, bredde og dybde som helhed og adskilt af kammeret. Brug denne skabelon under build.

Trin 5

Træk fiberpladens tykkelse fra hver dimension (højde, bredde og dybde) for at bestemme de indre dimensioner.

Beregn det kubiske volumen baseret på de interne dimensioner i underboksen ved hjælp af denne formel: højde x bredde x dybde = kubisk volumen. Se producentens anbefalede mål, og juster efter behov.

Opbygning af Bandpass Box

Trin 1

Mål de korrekte dimensioner for hver af de seks sider af det udvendige kabinet på fiberpladen og træk med en blyant afskårne linjer for at passe til disse dimensioner. Brug den samme teknik til at måle størrelsen på det interne panel, som subwooferen monteres på.

Trin 2

Skær fiberpladen i størrelse ved hjælp af puslespillet langs blyantlinierne.

Trin 3

Spor omkredsen af ​​den cirkulære subwooferflade ved hjælp af subwooferfladeskabelonen, der er inkluderet i brugervejledningen, i midten af ​​boksens indvendige panel.

Trin 4

Klip den tegnede cirkel ud ved hjælp af stiksav

Trin 5

Spor formen på højttalerterminalkoppen på den lukkede del af kasseens bagpanel. Bemærk, hvor magnetens placering vil være i kabinettets lukkede rum, for det er her ledningerne forbinder fra subwooferen til terminalkoppen. Skær terminalterminalens form ud.

Trin 6

Klem en perle med tætning langs den bageste omkreds af terminalkoppen, inden du skruer den på plads ved hjælp af metalskruerne.

Trin 7

Mål omkredsen af ​​porthullet på den nederste del af underkassens porterede kammer, og skær portformen ud.

Trin 8

Indsæt et portrør (som også kan fremstilles af PVC-rør) i porthullet, indtil den brede ydre læbe af røret hviler på kassen. Brug varmt lim til at fastgøre det på plads.

Trin 9

Lim kassen til form ved hjælp af trælim liberalt. Fastgør ikke den øverste side af det lukkede kammer på plads, før resten af ​​kassen er tørret. Når det er tørt, skal du sikre lufttæthed i fremtiden ved at forbore pilothuller og derefter skrue træskruerne i.

Trin 10

Monter subwooferen gennem den åbne side af det snart lukkede kammer med ansigtet pegende mod porthullet. Magnetsiden vender opad. Fastgør højttaleren med metalskruer.

Trin 11

Ledning af den positive og negative højttalerkabel fra indgangen på magnetkurven til kontakterne på højttalerterminalens kop.

Afslut kassen med limning og skru derefter det sidste panel på det lukkede kammer på plads.