Sådan sendes en blomst på Facebook

Facebook er mere end bare opslagstavlen, som det begyndte at være. Udenfor skaber virksomheder konstant spil og apps, som Facebook-brugere kan prøve, hver især kæmper for brugernes opmærksomhed og tid. Gaveapps er en relativ nykommer i Facebook-grænsefladen. Du kan logge på appen ligesom du gør ethvert andet Facebook-spil eller -aktivitet og vælge en blomst, der skal sendes til nogen på din venneliste. Jo flere blomster du sender, jo større sort får du, når du vil vælge det næste parti. Til bekendte fødselsdage eller bare for bare at sige hej, blomster på Facebook er en behagelig lille overraskelse at sende folk på din liste.

Gå til din Facebook-side og foretag en intern søgning efter "Send blomster på Facebook." Du får en popup, der beder om din tilladelse til at sende oplysninger, ligesom med enhver Facebook-app.

Klik på linket for at acceptere at sende information, så føres du til siden Send blomster på Facebook. Kig ned mod midten af ​​siden for at se de mange forskellige blomster, du kan vælge mellem.

Klik på alternativknappen ud for de blomster, du vælger. Bemærk, at du kun har seks forskellige blomster til rådighed lige nu. Rul ned til listen over dine Facebook-venner.

Klik på feltet ud for navnet på alle, du vil sende netop dette blomstervalg. Navnene vises i feltet nederst på listen.

Klik på knappen "Send blomsteranmodning" under listen over navne. Klik på "Send" i popup-popupen. Dine blomster er nu sendt. Som med de fleste Facebook-apps får du en popup, der giver dig mulighed for at offentliggøre denne kendsgerning på din væg eller springe over. Klik på den relevante knap, og du er færdig med appen indtil videre.

Tips

Log ind og send blomster hver dag for at få adgang til flere blomster at sende.

Klik på spørgsmålstegnet under din ulåste procentangivelse midt på siden for at se andre måder at udjævne og finde flere blomster på.