Hvorfor tager Facebook for evigt at indlæse billeder?

Det kan være ekstremt frustrerende, hvis du prøver at se en vens fotos på Facebook, og du ikke kan få dem til at indlæse. Nogle gange synes fotos at sidde fast for evigt på indlæsningsskærmen, eller billedet vises ikke, uanset hvor mange gange du klikker på det. Selvom Facebook-medarbejdere ikke har behandlet problemet direkte, er der flere ting, der kan forårsage problemet, herunder serveroverbelastning.

Serveroverbelastning

Ifølge statistikker fra Facebook-teamet har Facebook over 750 millioner aktive brugere. Dette betyder, at millioner af mennesker har adgang til Facebook til enhver tid. Det er svært at finde en server, der kan understøtte så mange mennesker og stadig er effektiv. På grund af dette kan Facebook køre langsomt i meget trafik. Hvis mange mennesker på én gang bruger fotofunktionen, kan fotos indlæses langsomt, eller du kan få fejl, når du prøver at se fotos. Opdater siden for at se, om dette hjælper. Nogle gange, hvis pladsen på serveren er åbnet, opdateres siden dig hurtigere end at vente på, at den indlæses uden at blive opdateret.

Internetforbindelse

Hvis Facebook indlæses langsomt, er det muligvis ikke et problem med Facebook, men ganske enkelt og et problem med din internetforbindelse. Du kan muligvis se nogle sider indlæses hurtigt, men fotosiderne på Facebook indlæses langsomt. Dette skyldes, at sider, der er indholdsrige, såsom fotoalbum, har tendens til at tage længere tid at indlæse. For at afgøre, om det er et forbindelsesproblem, kan du kontrollere andre sider, der er tunge på fotos, eller prøve at indlæse videoer og se hvad der sker. Hvis disse sider også indlæses langsomt, er internetforbindelsen den sandsynlige synder.

Cache

Når du besøger websteder, gemmes oplysninger og indhold fra websider et midlertidigt sted kendt som cachen. Dette giver websider mulighed for at indlæse hurtigere, næste gang du besøger dem. Din computer afsætter kun en bestemt plads til cachen. Når dette rum fyldes op, kan det medføre, at websider indlæses langsommere og har fejl. Hvis du er en tung browser, skal du rydde din cache mindst en gang om ugen for at forhindre problemer. I Internet Explorer skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til højre. Klik på "Internetindstillinger" og derefter "Slet" under "Browserhistorik." Marker alle felter under linjen, og klik på "Slet". Mange browsere giver dig mulighed for at justere dine indstillinger for automatisk at tømme cachen efter en bestemt periode.

Opdateringer

Hvis Facebook er midt i opdateringen af ​​sit system, kan dette medføre, at visse applikationer og funktioner kører langsommere end andre. Afhængigt af omfanget af opdateringerne kan du muligvis ikke få adgang til Facebook overhovedet i et stykke tid. Derudover kræver din egen computer eller browser min opdateringer. Sørg for, at du bruger den nyeste version af din browser, og at du kører de nyeste versioner af Adobe Flash Player og Java. Du kan kontrollere dette ved at besøge hovedsiderne for disse applikationer.