Design af en bæltetransportør

Fabriksproduktion afhænger af maskiner, der letter hastighed og nøjagtighed. Brug af en båndtransportør er en effektiv måde at flytte genstande fra et område til et andet til montering eller forsendelse.

Fungere

Bæltetransportører tillader kasser eller materialer at blive flyttet uden at spilde arbejdskraft ved manuelt at løfte genstande. Derudover kan båndtransportøren bruges som en samle- eller inspektionslinie, der indstiller transportbåndet med en tildelt hastighed for at manipulere de emner, der glider forbi.

Funktioner

En båndtransportør består af en rektangulær seng flankeret af to remskiver, der drives af motorer. Et stort bælte vikles rundt om sengen og remskiverne og roterer derefter rundt om sengen og remskiverne, hvilket skaber bevægelse i en retning.

Overvejelser

Båndtransportører kan tilpasses til praktisk talt enhver længde eller endda bygges på en skråning for at flytte emner op til et andet niveau. Design kan variere afhængigt af vægten, som varerne bærer, samt den hastighed, som brugeren ønsker, at båndtransportøren skal arbejde med for at opnå maksimal ydelse.