Sådan søger du efter en påmindelse på iPhone og iPad

Hvis du ofte tilføjer påmindelser til din iPhone eller iPad via Siri eller for at returnere telefonopkald, kan du hurtigt komme frem til at få dusinvis, hvis ikke hundredvis af påmindelser gemt i iOS-appen. I stedet for at vade gennem dem alle en efter en har appen Reminders en god funktion, der giver dig mulighed for at søge efter en bestemt påmindelse direkte, hvilket gør det meget nemmere at finde eller hente en gammel mental notat eller enhver anden digital knap du har oprettet.


Påmindelser kan søges når som helst, men selvfølgelig skal du have mindst en påmindelse i din påmindelsesapp for at kunne søge efter noget og få noget hentet, der matcher det. Realistisk er denne funktion bedst brugt, når du har mange påmindelser, gamle og nye, og skal hurtigt finde en bestemt.

Sådan søger du efter en bestemt påmindelse i påmindelser til iOS

  1. Åbn påmindelsesprogrammet i iOS
  2. På skærmen for primære påmindelser trækker du ned på påmindelsesskærmen for at få adgang til "Søg"
  3. Tryk let på søgelinjen
  4. Skriv søgeordet for at finde en matchende påmindelse til for eksempel "Valentines" eller "birthday" eller noget lignende

Under søgefeltet finder du matchende påmindelser, der returneres. I eksemplet her søgte vi efter "Valentines" og en gammel påmindelse fra flere år siden dukkede op og viste, at så længe påmindelser gemmes i programmet Reminders, kan du fortsætte med at søge efter dem, selvom de er lange forbi deres brugsdato .

Dette er fantastisk til at afdække en gammel nyttig påmindelse, eller endda noget du tilføjede i sidste uge, men kan ikke helt huske, hvor du lægger det. Det kan endda være nyttigt for digitale retsmedicin også, da de gamle påmindelser er datostemplet.

Du kan også gøre noget ved de søgte påmindelser, der er fundet, markere dem som komplette, slette dem, eller hvis du har et ton af dem, og du er træt af at se det hele, kan du altid gå videre og slette en hel liste over påmindelser i iOS også.

Har du andre nyttige tips eller tricks til Påmindelser på iPhone eller iPad? Måske en praktisk søge trick eller sortering evne? Lad os vide i kommentarerne!