Sådan lærer du Microsoft Dynamics AX

Hvis du er interesseret i at bruge Microsoft Dynamics AX-systemet, er der mange forskellige metoder til rådighed for at lære at betjene programmet. Microsoft Dynamics AX var tidligere kendt som Microsoft Axapta. Virksomhedsressourcen og planlægningsløsningen blev udviklet til mellemstore til store virksomheder. Programmet kan bruges til funktioner fra generel regnskab til lagerstyring. Lær at bruge programmet til at blive et større aktiv for virksomheder, der bruger systemet.

Trin 1

Tag kurset "Introduktion til Microsoft Dynamics AX 4.0" (eller 2009). Denne klasse giver dig et generelt overblik over programmets funktioner. Programmet lærer dig at udføre nøglehandlinger såsom at indtaste et tilbud og kontrollere tilgængeligheden af ​​en vare. Kurset designet til begyndere er et to-dages klassebaseret program. Den eneste viden, du har brug for, før du tager kurset, er kendskab til Windows-operativsystemet, og hvordan man navigerer gennem det.

Trin 2

Download "AX Learning Plan" fra Microsofts websted. Denne plan giver detaljerede oplysninger om, hvilken specifik træning du har brug for for at bruge Microsoft Dynamics AX til din jobrolle. For eksempel, hvis du arbejder i en økonomisk rolle, efter at have taget oversigtskurset, skal du gennemføre kurset "Finans 1 i Microsoft Dynamics AX 2009". Denne læringsplan giver dig rollespecifik information om, hvad du skal gøre for at blive Microsoft Certified Business Management Solutions Specialist.

Trin 3

Læs online Microsoft Dynamics AX brugervejledning. Denne ressource beskriver en klar nedgang i operationerne og nøglefunktionerne i Microsoft AX. Brug guiden som reference i hele din læring. En masse indhold er tilgængeligt online. Bliv fortrolig med hjemmesiden for at udvide din eksisterende viden.

Trin 4

Søg efter et tredjepartskurser. Mange kurser til Microsoft Dynamics AX er tilgængelige online på websteder som CB Learning, Perpetual Solutions og Dynamics AX Training. Mulighederne for kurser varierer, fordi mange virksomheder bruger programmet. Evnen til at betjene programmet er en vigtig del af mange menneskers job. Søg efter et kursus, der passer til dine individuelle behov.

Tag den relevante test for at modtage en officiel Microsoft-certificering. Hvis du er certificeret officielt, vil du være et pålideligt valg af kandidat til potentielle arbejdsgivere. Besøg Microsofts websted for at søge efter den relevante test. Se "AX Learning Plan" for at bekræfte, hvad den rigtige test ville være for din rolle. For eksempel, hvis du er i en økonomisk rolle, skal du tage "AX 2009 Financials Certification Exam."