Sådan repareres et Sony TV

Sony Corporation har ry for at producere tv, der er lette at betjene. En funktion af Sony-tv vedrører fejlfinding og reparation af mindre problemer. Sony sørger for nem diagnose af mindre problemer, og mange er enkle, enkle rettelser, der ikke kræver en tur til et tv-værksted.

Højttalerproblemer: Ingen lyd / lav lyd

Trin 1

Skru højttalervolumen op på fjernsynet og / eller kabel- eller satellit-set-top-boksen.

Trin 2

Kontroller, om "lydløs" -knappen i frontpanelet er i "til" -positionen.

Trin 3

Sørg for, at hovedtelefonerne er trukket ud af fjernsynet.

Sørg for, at tv'ets MTS-lydprotokol er indstillet til "Main" eller "Stereo". For at få adgang til MTS-indstillingerne skal du trykke på "Display" på fjernbetjeningen for at få adgang til installationsskærmen og trykke på knappen "fremad", indtil du når MTS-indstillinger.

Billedproblemer: Kornet billede / Intet signalmeddelelse / blank skærm

Trin 1

Sluk for elektriske eller batteridrevne apparater, der kan forstyrre dit tv-signal. Mikrobølger, støvsugere og lysstofrør er vigtige bidragydere til signalinterferens og kan forårsage en statisk riddet skærm.

Trin 2

Tænd for et andet tv i huset for at se, om problemet er med din kabeltjeneste.

Trin 3

Kontroller kabelforbindelser til ekstraudstyr såsom en DVD-afspiller, digital videooptager eller kabel / satellitboks, og sørg for, at de er sikre og tætte. Vær opmærksom på, at den type kabelstik, du bruger, kan påvirke billedkvaliteten. Kabler inkluderet som en del af det originale køb er ikke altid af højeste kvalitet. Tjek din manual for kabelanbefalinger baseret på din model, og overvej at udskifte den.

Trin 4

Hvis fjernsynet tilsluttes et set-top-kabel eller en satellitboks, skal du sørge for, at boksen er tændt, og at fjernsynet er indstillet til kanal 3 eller 4. Hvis dette ikke gøres, vil det resultere i en tom, blå skærm.

Kontroller TV / Video-knappen ved hjælp af fjernbetjeningen, og sørg for, at indstillingen er korrekt. At glemme at vende fjernsynet tilbage til TV-tilstand efter at have set en DVD vil resultere i en meddelelse "Intet signal" på skærmen.

Diverse problemer

Trin 1

Hvis dit fjernsyn er en HD-model, kan visning af en standarddefinitionsvideo resultere i lodrette bjælker, der vises til venstre og højre, øverst og nederst eller rundt om alle sider af skærmen. Brug din fjernbetjening til at få adgang til installationsskærmen og indstil fjernsynet til "Zoom" eller "Wide" -tilstand.

Trin 2

Hvis der opstår et ubestemt problem med dit fjernsyn, tændes standby-lyset, og fjernsynet viser ikke et billede. Sluk og træk stikket ud af tv'et, vent et minut, og sæt det derefter i, og tænd det. Hvis dette ikke løser problemet, skal du ikke forsøge at foretage yderligere reparationer. Dit tv kræver professionel service.

Hvis fjernsynet ikke kan tændes, skal du først kontrollere batterierne i fjernbetjeningen og udskifte dem om nødvendigt. Frakobl tv'et, og sæt det i en anden stikkontakt for at afgøre, om stikkontakten er defekt. Til sidst skal du tage stikket ud af tv'et, vente 30 sekunder, tilslutte det og tænde det. Hvis tv'et stadig ikke tændes, kræver det et serviceopkald.