Sådan får du adgang til iCloud-indstillinger på iPhone og iPad

IOS-indstillingerne blev let tilgængelige ved at gå til appen Indstillinger og derefter til den klart mærket "iCloud" sektion af Indstillinger, men moderne versioner af iOS til iPhone og iPad har ændret, hvordan iCloud-indstillinger er mærket, og hvor disse konfigurationsmuligheder er placeret. Dette har medført en vis forvirring hos nogle brugere, der leder efter iCloud Settings, men finder ikke længere en klart defineret iCloud Settings-sektion på deres iPhone eller iPad Settings app.

Ikke bekymre dig, at lokalisere og få adgang til de flyttede iCloud-indstillinger på iPhone og iPad er faktisk nemmere end nogensinde før, når du lærer, hvor du skal se i de nyeste versioner af iOS alligevel. Så hvis du har spekuleret på, hvor hej iCloud Settings gik hen og hvordan man finder dem, så undres ikke mere, vi viser dig!


En hurtig note: Dette tip kan være meget indlysende for nogle af jer, der allerede ved, hvor iCloud Settings findes på en iPad eller iPhone, hvilket er fantastisk. Men efter at have kørt en bekendt gennem processen med at finde de flyttede iCloud-indstillinger i de seneste iOS-udgivelser, indså jeg, at dette nok er et nyttigt tip til også at dele bredt med andre brugere. Nogle gange er det selvfølgelig mindre end indlysende, trods alt!

Sådan får du adgang til iCloud-indstillinger i iOS

At finde og få adgang til iCloud-indstillinger gælder for alle iPhone- og iPad-hardware med alle nye versioner af iOS-systemsoftware, her er hvor de skal hen:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS som normalt på din enhed
  2. Se øverst på ikonet for iOS-indstillinger for dit navn, for eksempel "Paul Horowitz", med en lille undertekst under "Apple ID, iCloud, iTunes & App Store"
  3. Tryk på dit navn for at få adgang til dine Apple ID-indstillinger, og tryk derefter på "iCloud" for at finde iCloud-indstillingerne under iOS-indstillinger-appen

Skærmbilledet ovenfor viser hvad du skal se efter for at finde iCloud-indstillinger i iOS på en iPhone, mens skærmbillederne nedenfor viser, hvor du kan finde og få adgang til iCloud-indstillinger på en iPad.

Hvor er iCloud Settings i iOS nu?

ICloud-indstillingerne er nu en del af en bredere Apple ID-indstillinger sektion i iOS Settings-appen, men alle iCloud-indstillinger er nu indeholdt i dette afsnit i indstillingsappen, herunder kontroller, hvilke apps kan bruge iCloud, få adgang til iCloud, din iCloud lagringsanvendelse og lagringsplan og hvordan man opgraderer iCloud-lagringsplaner eller nedgraderinger, hvor man kan starte manuelle iCloud-sikkerhedskopier, iCloud-backupoplysninger og iCloud-backupstyring, Find mine iPhone / iPad / Mac-indstillinger, nøgleringeindstillinger og iCloud Drive-muligheder og bogstaveligt talt hver anden iCloud-relateret indstilling, der tidligere var indeholdt i den gamle indlysende "iCloud" -indstillinger sektion i iOS.

Som du kan se i skærmbilledet nedenfor i det nye iCloud iOS Settings-afsnit, findes alle iCloud-indstillinger og præferencer her:

Denne ændring af iCloud Settings-placering er fremtrædende i iOS 11, men dukkede først op i en iOS 10.3.x-punktudgivelse og forbliver i dag.

Hvorfor er der ingen indlysende "iCloud" -indstillinger i iOS længere?

Der er, iCloud Settings forbliver i iOS Settings-appen, men nu gemmes alle iCloud-indstillinger i et underafsnit af en skærm for Apple ID-administrationsindstillinger.

Apple har konsolideret iCloud-indstillinger i en bredere generel indstilling til en bruger Apple ID, navn, telefonnummer, e-mail, adgangskode, sikkerhedsindstillinger, betalingsindstillinger, iCloud-synkronisering, backup, opbevaring og konfiguration sammen med iTunes og App Store-indstillingerne - alt er nu på ét sted for at gøre tingene lettere.

Og selvom det kan være lettere at have alle indstillinger for kontotype på ét sted, kan gamle vaner være svært at bryde, og ændre placering af noget kan medføre forvirring. Således kan det være nyttigt at påpege, hvor de samme gamle iCloud-indstillinger nu er placeret.

Søgning efter iCloud Settings i iOS Settings app

En anden mulighed for de nyeste versioner af iOS er at bruge iOS Settings Search-funktionen til at søge efter "iCloud", som også giver dig mulighed for at springe direkte til iCloud-indstillingsoversigtspanelet samt mere specifikke iCloud-indstillinger andetsteds i appen Indstillinger.

Husk, at søgefunktionen iOS-indstillinger fungerer bedst på de nyeste versioner af iOS, så du skal muligvis opdatere enheden for at få nogle af disse funktioner.