Snyder til Counter Strike Multiplayer

Counter-strike, ofte benævnt CS, er et first-person shooter-spil udviklet af Half-Life. Spillet består af to hold, terrorister og terrorister. Terroristholdet forsøger at plante en bombe på et bestemt sted og forsvare den indtil detonation. På den anden side er modterroristsiden mål at forsøge at forhindre, at bomben bliver plantet eller at sprede den. Da dette er et meget populært online-spil med flere spillere, er der en række snyder tilgængelige for at hjælpe med gameplay. Følgende er en liste over nogle af de mest populære.

Automatisk mål

Auto Aim-snyderi giver din karakter mulighed for automatisk at rette hårkorset mod modstanderen. Få adgang til kommandoboksen ved at trykke på "~" og derefter skrive "sv_aim" i feltet for at aktivere snyd.

Automatisk genindlæsning

Dette snyderi skal indtastes af personen på værtscomputeren for serveren (værtsadministratoren). Få adgang til kommandofeltet ved at trykke på "~" og derefter skrive "+ genindlæs" og tryk på enter. Dette snyderi får din karakter til at genindlæse efter hvert skud. Selvom dette teknisk set er snyd, kan det være skadeligt, fordi du konstant genindlæser. Hvis du vil deaktivere det, skal du blot skrive "-reload" i kommandofeltet.

Usynlighed

Dette snyd forhindrer fjender i at se din karakter. Gå til kommandoboksen ved at trykke på "~" og skriv derefter "notarget." Når du har trykket på enter, aktiveres snyderiet.

Gå gennem vægge

Dette snyderi giver dig mulighed for at bevæge dig gennem vægge. Tryk på "~" for at få adgang til kommandoboksen og skriv "noclip." Snydet begynder, når du trykker på Enter.

Uovervindelighed

Efter at have gjort dette snyd aktiv, vil din karakter være uovervindelig, hvilket betyder, at han ikke kan dø. Gå ind i kommandofeltet ved at skrive "~" og derefter skrive "Gud."