Vis hurtigt usynlige filer i Mac OS X med Bifocals

Problemet med traditionelle løsninger som en standardkommandoprompt for at vise skjulte filer i Mac OS X er, at de er permanente, medmindre en anden standardkommandokommando er udført, det er ikke en stor ting for nogle brugere, men hvis du bare vil have et hurtigt overblik ved usynlige filer end at bryde ud kommandolinjen er en smerte. Det er her, hvor apps som Bifocals kommer ind, det sidder i din menulinje og viser skjulte filer, når øjenikonet klikkes og gemmer dem, når det ikke er tilfældet. Så simpelt.

Download Bifocals gratis fra Github, det er open source, hvis du også vil kigge på koden også.

Bifocals fungerer meget som koffein, fordi den kun aktiveres, når den klikkes, der er ingen anden funktion til menulinjen. Hvis du søger efter flere funktioner, end blot at vise og skjule filer, er DesktopUtility et gratis menulinjeværktøj, der også omfatter evnen til hurtigt at vise usynlige filer, udover at gemme og vise skrivebordet, der viser brugerbiblioteket (fantastisk til OS X Lion), og tving papirkurven.

Denne lille app blev fundet i vores kommentarer, tak for heads up!

Opdatering: Appen dræber Finder, så når du aktiverer det, kan dit app fokus omdanne sig i processen. Hvis du beslutter, at du ikke vil have Bifocals længere, kan du fjerne den fra din menulinje ved at dræbe Bifocals i Activity Monitor eller bare skrive 'killall Bifocals' fra kommandolinjen. Du vil også gerne fjerne appen fra dine login-elementer, som du finder i Systemindstillinger> Brugere og grupper> Login-elementer. Ideelt set vil udvikleren opdatere appen med et simpelt fjernelsesværktøj, men indtil da er disse trin let nok.