Sådan får du vist mobiltelefonens webaktivitet

Webbrowsere gemmer oplysninger om en brugers webbrowseaktivitet, og mobiltelefoner har adgang til visning og overvågning af webaktivitet. Brugere, der søger at se mobiltelefonwebaktivitet, skal dog have en registreret onlinekonto hos en tjenesteudbyder og en mobilwebbrowser med funktionen "Historik". Visning af webaktivitet kan hjælpe en bruger med at overvåge mængden af ​​anvendte data og forhindre yderligere gebyrer fra en tjenesteudbyder.

Trin 1

Åbn mobiltelefonens webbrowser. Vælg indstillingen "Historie" for at læse en liste over navne på tidligere besøgte websteder samt tidspunkter, de blev set.

Trin 2

Opret forbindelse til webstedet for din telefons tjenesteudbyder, og log ind for at se din regning. Vælg "Data" på din mobiltelefon.

Se de tidligere datagebyrer. Tjenesteudbydere angiver ikke navnene på de websteder, du har besøgt, kun den anvendte datamængde og den tid, webstedet blev åbnet. For at se navnene på disse websteder skal du bruge indstillingen "Historie" på din mobiltelefon til at se aktivitet.