Sådan lærer du lokale bevægelser i The Sims 2: Bon Voyage

Elementer, du har brug for

  • The Sims 2

  • The Sims 2: Bon Voyage-udvidelse

En ting, som hver simm ønsker at gøre, når de tager på ferie, er at lære at passe ind i lokalbefolkningen. Den nemmeste måde at gøre dette på er at lære den lokale gestus, som kan antage form af en bue, en "hængende løs" bevægelse eller et bryst, der banker. At lære gestus kan være vanskelig, så her fungerer det.

Tage på ferie. Se vores artikel om at sende dine simmere på ferie for at få flere detaljer om, hvordan du får dette til at ske. Du kan selvfølgelig ikke lære den lokale gestus, hvis din sim ikke er på ferie!

Find en lokal. Uanset hvor du går, vil der være en flok townies. De fleste af dem vil øve den lokale gestus med jævne mellemrum, så pas på, at en af ​​dem bøjer sig, gør "hæng løs" bølgen med hænderne eller dunk deres bryst og råb. Fangsten her er, at townie skal gøre en gest til din sim, før de kan prøve at efterligne den tilbage.

Klik på den anden sim (den bydel, der lige har foretaget den lokale gestus foran din sim), og vælg Gestus, og vælg den gestus, du vil have din sim til at udføre (der vil kun være en, medmindre din sim allerede har lært andre lokale gestus. )

Lad din sim gentage den lokale gestus. Det tager et par forsøg for dem at få det rigtigt, men til sidst lærer de at gøre det ordentligt. I mellemtiden er du velkommen til at have en god latter, når din simmelige frygter deres bryst og miauer i stedet for at smide deres bryst og slippe en god hjertelig bælge ud.

Tag flere ture! Der er tre destinationer: Twikkii Islands, Three Lakes og Takemizu Village. Hver destination har sin egen lokale gestus, og din sim får nogle minde om ferie til at lære hver lokal gestus.