Hvad får blækket til at smøre fra min printer?

Det kan være meget frustrerende, når du får blækudstrygninger på dine udskrevne dokumenter. Nogle gange er det blæk, der bruges til at udskrive ordene, udtværet, og andre gange kan du finde en sort streg eller bånd ned ad den ene side af papiret. Disse problemer kan løses ved at kontrollere dine printerindstillinger, sikre brugen af ​​korrekt udskrivningsmateriale og pleje af din printer hjælper med at undgå blækudstrygninger.

Udskriftskvalitet

Undertiden vælger den bedste udskriftskvalitet, at printeren bruger for meget blæk, hvilket kan forårsage udtværing. Rediger dine printerindstillinger for at udskrive "god" i stedet for "bedst". Hvis du gør dette, fortæller printeren at bruge mindre blæk. Kontroller dine printerindstillinger for at sikre, at du matcher den passende papirtype med det, som toner udskriver.

Udskrivningspapir

Læs din printervejledning for at afgøre, om det papir eller det materiale, du bruger, er det rigtige materiale til din printer. Hvis du finder ud af, at du bruger det rigtige materiale, skal du overveje, om papiret har været udsat for fugt eller er vandskadet. Trykmateriale skal opbevares på et tørt, temperaturkontrolleret sted. Undgå at opbevare papir i fugtige eller fugtige områder eller i nærheden af ​​vinduer eller døre.

Rengøring

Hvis din printer har guider til beskidte medier eller er defekt på en anden måde, kan det medføre, at blæk udtværes, især på kanterne af udskrifterne. Aftør mediestyrene for at rengøre snavs vha. En fnugfri, tør bomuldsklud.

Defekt tonerpatron

Der er mange grunde til, at din tonerpatron kan være defekt. Lækende patroner er det mest almindelige problem. Dette sker ved gentagen printerbrug. Printeren skaber varme, som kan få tonerpatronens plast til at revne og lække. Din tonerpatron er muligvis også defekt eller fungerer muligvis ikke, hvis du venter lange perioder imellem at bruge den.