Sådan uploades et websted til GoDaddy

At få dit websted designet og udviklet kan være en kostbar investering, især hvis du lige er begyndt. I mange tilfælde bliver virksomhedsejere og enkeltpersoner som dig nødt til at udvikle og administrere deres eget websted. Når du har designet dit websted, skal du købe en hostingkonto og uploade den til hostingudbyderens server. Hvis du allerede har købt GoDaddy-hosting og et domænenavn, er du tæt på at have dit websted live på Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Åbn din FTP-klient, og skriv dit brugernavn og din adgangskode til din GoDaddy-hostingkonto.

Hvis du vil undgå at bruge en tredjeparts FTP-klient, kan du bruge den indbyggede GoDaddy FTP-klient; dette anbefales dog ikke til store filer. For at få adgang til GoDaddy FTP-klienten skal du gå til "Hosting" under "Mine produkter". Klik på "Administrer konto" af din hostingkonto. Klik på "FTP-klient" under "Indhold".

Trin 2

Naviger til mappen på din server, hvor dine nye webstedsfiler gemmes. Brug i de fleste tilfælde den oprindelige mappe.

Trin 3

Gå til mappen på din harddisk, der indeholder dit websteds HTML-filer.

Trin 4

Når du er logget ind på din server via FTP-klienten, skal du trække og slippe filerne fra din harddisk til serveren. Sørg for, at du har en index.html-fil; dette er den indledende side på dit websted, der vises, når nogen skriver dit domænenavn. For eksempel svarer www.yoursite.com/index.html til www.yoursite.com.

Trin 5

Besøg dit domænenavn for at se, om filerne uploades korrekt. Under de fleste omstændigheder skal dit websted være live øjeblikkeligt. Opdater din browser, hvis du ikke kan se nogen ændringer.

Trin 6

Fejlfind eventuelle problemer, der opstår. Klik på hvert link, især interne links, for at se om de fungerer korrekt. Hvis de ikke fungerer, skal du gå tilbage til den rå HTML-fil og rette dem efter behov. Alle link- og billedstier skal være relative til domænet og ikke stier på din computer. For eksempel kan et headerbillede læse fil: /// C | / mine dokumenter / fotos / header1.jpg i kildekoden, når det skal læse /images/header1.jpg eller http://www.yoursite.com/images /header1.jpg.

Promover dit nye websted!