Sådan overføres filer til en XBox 360-harddisk

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-konsol

  • USB-stik

  • USB-harddisk

  • Computer

  • Medieserver software

  • Trådløs router

  • Internetadgang

Overførsel af filer til din Xbox 360-konsol kan øge produktiviteten og gøre dit spilsystem til et fuldt udbygget mediecenter. De fleste mennesker vil gerne have deres musik, film og billeder på deres system, så de kan ses på et fjernsyn eller afspilles via en hjemmestereo. Xbox 360-konsoller kan være skræmmende, hvis du ikke har avanceret viden om deres systemfunktioner eller hvordan du navigerer på deres dashboard. Her er de tre vigtigste måder at få din musik, billeder, videoer og spilbesparelser fra en ekstern kilde til din Xbox 360's harddisk.

Der er 3 måder at overføre filer til din Xbox 360-konsol.

Gå til din computer og læg de filer, du vil føje til din Xbox 360, i deres egen mappe. Åbn din diskbrændingssoftware, og læg mappen på disken. Brænd disken gennem din software, og vent på, at den er færdig. Tag disken ud af DVD-bakken på din computer. Tænd din Xbox 360, og åbn DVD-bakken. Indsæt cd'en i dvd-bakken, og klik på den. Du kan derefter overføre dine filer til harddisken ved at vælge "Kopi". Filerne kopieres til din harddisk, og du kan bruge dem gennem dashboardet på din 360.

Brug et USB-flashdrev eller en USB-harddisk til at overføre din musik, billeder eller video til din Xbox 360-harddisk gennem USB-porten. Sørg for, at du bruger et flashdrev eller en harddisk, der er kompatibel med Xbox 360-konsollen. Hvis du ikke er sikker på, om dit flashdrev eller din harddisk er kompatibel, kan du tjekke det på kompatibilitetstabellen på Xbox-webstedet. Når du slutter dit drev til Xbox 360, kommer det op som en flytbar enhed i stedet for som en hukommelsesenhed.

Brug en medieserver til at hente din Xbox 360s trådløse signal. Når du slutter din Xbox 360-konsol til det trådløse netværk i dit hus, kan du bruge din computer til at hente din Xbox 360's harddisk på din computer. Download et medieserverprogram til din computer, så du kan få adgang til Xbox 360-harddisken. Klik på medieserveradgangen via din computer, så kan du trække og slippe dine filer. Hvis du bruger Windows, kan dette gøres via Windows Media Center.

Tips

Tjek altid kompatibilitetslisten, før du investerer penge i en USB-enhed.