Deaktiver automatisk nedlasting af malware-definitioner i Mac OS X

En nylig opdateret anti-malware Mac OS X sikkerhedsopdatering blev udgivet, som standard til automatisk at downloade og vedligeholde en aktiv definitioner liste over kendte Mac OS X malware trusler. Denne liste kommer fra Apple og er sandsynligvis en meget lille fil, der overføres til din Mac, hvilket indebærer minimal båndbreddeforbrug.

For 99, 99% af brugerne skal du beholde denne indstilling aktiveret og få automatisk listen over definitionslister. Det hjælper med at sikre din Mac.

Sådan afmeldes den opdaterede malwaredefinitionsliste i Mac OS X

Dette anbefales ikke, og du kan udsætte din Mac for sikkerhedsproblemer. Hvis du af en eller anden grund ikke vil downloade den daglige opdaterede Mac Malware Definition-liste fra Apple, er det meget nemt at deaktivere. Når sikkerhedsopdateringen er installeret, skal du gøre følgende:

  1. Start systemindstillinger fra Apple-menuen
  2. Klik på "Sikkerhed" panelet
  3. Under fanen "Generelt" fjerner du afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk opdatering af sikre downloads" - Bemærk, at dette kan gøre dig sårbar over for fremtidige variationer af malware

Nogle af jer spekulerer nok på, hvorfor nogen vil gerne undlade at modtage definitionlisten. Måske er det at teste virkningerne af malware på en crash box, måske har du begrænset båndbredde eller tilslutningsmuligheder og ikke ønsker at bruge unødvendige data, måske har du ikke lyst til automatisk kommunikation med omverdenen, måske må du ikke bekymre sig om malware overhovedet, fordi det virkelig ikke er så stort af et problem, hvem ved det.

Igen anbefales det ikke at udelukke, medmindre du ved hvad du laver, men det er rart at vide, at du har mulighed for om nødvendigt.