Hvad betyder det, når min bærbare computer siger, at min printer er offline?

På et korrekt opsat netværk eller direkte tilsluttet printer er de fleste udskriftsjob nemme. Printeren producerer automatisk siderne, når den behandler oplysningerne i udskrivningsanmodningen. Imidlertid rapporterer printere, der tidligere har arbejdet, sig selv som offline. Flere forskellige problemer kan forårsage denne fejlmeddelelse. Du kan nemt korrigere de fleste af dem, men andre kræver teknisk hjælp eller udskiftning af printeren.

Forbindelsesproblemer

Et løst, frakoblet eller beskadiget kabel forhindrer printeren og computeren i at kommunikere ordentligt. Hvis din printer siger, at den er offline, skal du kontrollere kablet, der fører fra printeren til computeren eller netværksenheden. Flytning af andre kabler eller udskiftning af hardware kan få dem til at blive taget ud af stikkontakten ved et uheld. Kæledyr tygger og ødelægger også computerkabler. Udskift eventuelle beskadigede eller defekte kabler, og sørg for, at alle kabelender sidder tæt i deres stik. Kontroller den trådløse forbindelse for printere, der ikke bruger kabler til at oprette forbindelse til computeren. Det kan være deaktiveret eller blokeret.

Strømtab

Kontroller printerens tænd / sluk-knap og ledning for at sikre, at den får den nødvendige strøm. Som med datakabler kan defekte eller beskadigede netledninger forhindre printeren i at fungere korrekt. Beskadigede strømkabler tilføjer dog et ekstra fareelement; en kortslutning i kablet kan beskadige printeren permanent. Udskift straks problemkabler, og opbevar din printer, hvor mennesker og kæledyr ikke let kan slukke for den.

Printerfejl

Papirstop, forkert fremføring eller blækfejl forstyrrer den normale kommunikation mellem printer og computer. Hvis din printer lider af et af disse problemer, fungerer den ikke, før du løser problemet. Nogle printere viser offline status, når de ikke har en enkelt blækfarve, selvom printeren ikke har brug for den farve til udskriftsjobbet. Kontroller din printer for røde eller blinkende lys for at se, om en fejl forhindrer den i at fungere korrekt.

Softwareproblem

Forældet, manglende eller svigtende software kan forhindre en fungerende printer i at kommunikere med computeren. Kontroller og opdater alle drivere og anden printersoftware. Opdater computerens operativsystem, hvis det er nødvendigt. Hvis du for nylig har installeret en ny driver eller et nyt program, skal du fjerne denne software og geninstallere den gamle version for at finde ud af, om den nye software forstyrrer printeren. Kontroller udskriftsjobbet for at sikre, at operativsystemet ikke automatisk valgte "Brug printer offline" under en genstart eller nedlukning. Hvis det er nødvendigt, skal du få adgang til Windows 7's fejlfinding til printere. Klik på "Start", "Kontrolpanel" og "Vis enheder og printere." Højreklik på ikonet, der repræsenterer din printer, og vælg "Fejlfinding."

Udstyrsfejl

Et træk, en kraftig overspænding eller tordenvejr kan beskadige printeren og forhindre den i at tænde eller kommunikere med computeren. Prøv at slutte printeren til en anden computer eller tilslutte den til en anden stikkontakt. Hvis den stadig ikke reagerer, kan det være nødvendigt at servicere printeren af ​​en professionel. I nogle tilfælde er udskiftning af printeren den mest omkostningseffektive løsning.