Sådan tilsluttes en Lexmark-printer i et trådløst netværk

Tilslut din Lexmark-printer til et trådløst netværk ved hjælp af en trådløs printerserver. En trådløs printerserver fungerer som en bro mellem din USB-printer og din trådløse router for at give adgang til Lexmark-printeren til alle medlemmer af dit trådløse netværk. Brug af en trådløs printerserver eliminerer behovet for at slutte printeren direkte til en enkelt computer på netværket

Trin 1

Sæt USB-kablet fra din Lexmark-printer i USB-porten på bagsiden af ​​den trådløse printserver.

Trin 2

Sæt et Ethernet-kabel i Ethernet-porten på bagsiden af ​​den trådløse printerserver, og tilslut den anden ende af kablet til en åben port på din trådløse netværksrouter.

Trin 3

Tænd din Lexmark-printer, og tænd den trådløse printerserver ved at tilslutte lysnetadapteren.

Trin 4

Kør installationsdisken, der blev leveret med din trådløse printerserver, på en af ​​de computere, der er tilsluttet dit netværk. Følg instruktionerne i emballagen til den trådløse printserver for at køre installationsguiden og tilslutte den trådløse printserver til det trådløse netværk.

Brug installationsdisken, der følger med din trådløse printerserver, til at installere nødvendige printerdrivere på alle computere på dit netværk, så hver computer kan genkende den trådløse printerserver og Lexmark-printeren.