Ad blokkere til Chrome, Firefox og Safari

Mens nogle webannoncer er diskret, er andre meget irriterende. Hvis du er træt af at se webannoncer, kan du installere adblock-udvidelser i hver større webbrowser og aldrig se en anden annonce igen.

Obligatorisk meddelelse: Blokerende annoncer forhindrer webudgivere i at støtte sig selv. Annonceindtægter er hvad der betaler regningerne for websteder som denne og utallige andre. Læs videre for ansvarlige annonceblokkeringstips.

3 plugins til at blokere annoncer i Chrome, Firefox og Safari

Fordi disse er browserbaserede udvidelser og plugins, er de kompatible på tværs af platformen:

  • Chrome - AdBlock Extension - meget effektiv annonceblok plugin til Chrome, blokerer alle webannoncer, men giver dig tilpasningsmuligheder og manuelle filtre. Dette giver dig mulighed for at ekskludere bestemte domæner fra bloklisten, så du kan understøtte indholdsudgivere, du besøger ofte (som os!), Eller blot blokere annoncer fra de mest irriterende annonceservere.
  • FireFox - AdBlock Plus Extension - nok den mest populære annonceblok plugin til at eksistere med over 120 millioner downloads. Meget effektiv, tilpasses ned til individuelle annoncer og annoncer, domæne ekskluderinger, det har det hele. Min personlige favorit, fordi den gemmer CSS-divs, der også indeholder annoncerne, hvilket fjerner meget af det hvide rum, som andre annonceblokerende værktøjer forårsager.
  • Safari - AdBlock Extension - det bedste ad blocker plugin til Safari. Bragt til dig af den samme fyr, der lavede AdBlock browser-udvidelsen til Chrome, indeholder den alle de samme funktioner: brugerdefinerede, manuelle filtre, fuld Safari integration.

Hvad er nogle grundlæggende do's og don'ts af ansvarlig annonceblokering? Her er en fordøjet version af de oplysninger, jeg har uddybet nedenfor:

  • Brug ikke annonceblokkere på websteder, du kan lide og vil støtte
  • Brug ad blokkere på webs seedier kvarterer - dette er især vigtigt for Windows-brugere, da det kan hjælpe med at forebygge malware
  • Overvej at bruge annonceblokkere i begrænsede båndbredde situationer, herunder iPhone og smartphone tethering med dataoverførselsgrænser, steder med svag internetforbindelse mv.

Hvornår og hvorfor skal du blokere annoncer
Nogle annoncer er irriterende, meget irriterende: popups, popunders, snakende annoncer og Flash-annoncer er særligt ubehagelige for Mac-brugere, da Flash bruger meget CPU og reducerer batteriets levetid på Mac-bærbare computere. Nogle sketchy hjemmesider, især i Windows verden, har annoncer, der er forsætligt vildledende og forsøger at få dig til at downloade ting, du ikke vil have, eller endnu værre, installere malware. Du kan blokere alle disse annoncer, og internettet bliver et mere støjsvagt sted, og i mange tilfælde blokerer annoncer, endda hurtigere din webbrowser oplevelse. For brugere med båndbreddebegrænsninger eller uden en stærk bredbåndsinternetforbindelse kan en adblocker gøre forskellen mellem en hurtig weboplevelse og en langsom.

Hvorfor skal du IKKE blokere annoncer
Forelæsningstid: Den simple kendsgerning er, at blokering af annoncer fratager webudgivere fra at støtte og tjene penge på deres websteder og indhold . Ingen reklame betyder generelt ikke gratis indhold, og vi alle kan lide gratis indhold i modsætning til betalingsveje. Vær opmærksom på dette, når du bruger adblock-værktøjer. Selvom du bruger et adblocker-værktøj, er det god praksis at hviteliste websteder, som du kan lide og vil støtte (som os!), Så tag et øjeblik eller to og hvidliste de websteder, du kan lide, vi sætter pris på det. Enkel og enkel, webannoncering understøtter den gratis web, og ved at holde annoncer rundt holder dit indhold fri.

Anbefalede anvendelser af annonceblokeringsudvidelser
Som jeg nævnte ovenfor, bruger adblock-udvidelser perfekt mening i nogle situationer, især i de tilfælde, hvor båndbredden er begrænset af en eller anden grund, eller når du surfer rundt om kendte skyggefulde websteder (forskellige download, lyric, musik, video osv. type).

Min personlige foretrukne brug af annonceblokkere kommer sammen med internetforbindelser. Vi ved alle nu, at AT & T ikke kan lide uofficielle tethering metoder, så hvis du vil tinde en iPhone, skal du betale for en tethering plan for at bruge Personal Hotspot funktionen. Desværre tilbyder AT & T-tethering-planen kun 4 GB båndbredde pr. Måned, hvilket ikke er meget. Med sådan begrænset båndbredde tæller hver bit (eller byte), og så har jeg en dedikeret web browser med AdBlock installeret specielt til, når jeg tethering min iPhone. Bortset fra at spare båndbredde, er den anden fordel her, at det øger browseren fra en sammenkoblet forbindelse, da mobiltelefoner bare ikke er så hurtige som fiberbredbåndsforbindelser (alligevel mindst).

God web browsing, og tak for at støtte de websteder, du kan lide!