Sådan bruges Paint Bucket i Illustrator

Adobe Photoshop-fans finder sig måske et øjeblik forvirret af malingsspandværktøjet i Adobe Illustrator. Malingsspanden er et påfyldningsværktøj i begge programmer, men fungerer forskelligt. I Illustrator kaldes de stier, der danner omkredsen af ​​de figurer, du opretter, kanter, og mellemrummet mellem disse stier kaldes ansigter. Med det levende malingsspandværktøj kan du gruppere kanter og ansigter på bekvemme måder.

Dobbeltklik på skrivebordsikonet til Adobe Illustrator for at starte det, eller klik på "Start", "Alle programmer" og "Adobe Illustrator."

Klik på "Sti" -værktøjet, og tegn en figur, som du vil anvende forskellige fyld- eller stregfarver på.

Klik på "Live Paint Bucket" -værktøjet.

Klik på hvilken farve du vil bruge, hvis du fylder et ansigt. Et ansigt er en hvilken som helst form dannet af vektorstier; en fyld er den faktiske maling, der påføres et ansigt.

Klik på både din farve og din stregstørrelse, hvis du strækker en kant. En kant er en vektorsti, der danner omkredsen omkring en form; et slaglængde (som ved penselstrøg) er den faktiske maling, der påføres en kant.

Klik på et af ansigterne på formen for at udfylde formen med farven. Du kan også klikke og trække hen over flere ansigter for at male dem alle på én gang.

Dobbeltklik på et ansigt for at udfylde en oversvømmelse, der fylder ansigtet samt eventuelle tilstødende ansigter adskilt af en ustroket kant. Dobbeltklik på en kant får alle tilsluttede kanter omkring den samme farve til at strøg på én gang.

Tredobbeltklik for at udfylde en figur sammen med alle andre figurer fyldt med samme farve på én gang. Trippel-klik på en kant får alle kanter af samme slag til at strøg på én gang.